Aulix – návrhy stylového osvětlení

Koho alespoň minimálně zajímá móda a zejména trendy v bytovém designu, jistě ocení velký výběr svítidel klasických i moderních, které byly navrženy světovými bytovými designery a návrháři. Díky tomu se setkáte s tolika různými nápaditými modely, kreativita se jim rozhodně nedá upřít. Moderní interiérová svítidla nabývají mnoha různých podob. Centrálním prvkem osvětlení v místnosti však zůstává lustr. Jde o hlavní svítidlo, má tedy mít silnou žárovku, aby byl schopen dodat dostatek světla.

Lustry se v dnešní době vyrábí v nepřeberném množství provedení, tvarů, barev a také z rozmanitých materiálů. Záleží potom na vašem vkusu, zda upřednostňujete raději moderní styl nebo dáte přednost třeba venkovskému. Lustr však zpravidla nedokáže osvítit dokonale celou místnost a i kdyby ano, museli byste ho osadit tak silnou žárovkou, že by světlo bylo nepříjemné. Proto se lustry doplňují dalším osvětlením, jde třeba o stojací lampy, používají se stolní lampičky nebo nástěnná svítidla. Záleží pouze na vás, co si vyberete.

Svítidla asi nejsou typem zboží, které lze jen tak jednoduše objednat na internetu, aniž byste si je předtím prohlédli. Proto vám firma Aulix nabízí možnost navštívit profesionální světelné studio Aulix v Dolních Břežanech, kde máte možnost prohlédnout si více než 400 druhů svítidel a v klidu se rozhodnout. Čeká vás tu odborný a příjemný personál, který vám s výběrem rád pomůže. Světelné studio slouží také k tomu, abyste si nechali vytvořit originální a zároveň odborný návrh osvětlení vašeho interiéru, pokud si sami nevíte rady. Profesionálové vám zde doporučí, jaká svítidla byste si měli pořídit do vašeho interiéru, abyste zde měli dostatek světla pro práci i zábavu. Vybírejte designové osvětlení Paulmann, Wofi nebo BPM Lighting. Designová svítidla rozjasní váš pokoj a promění jej k nepoznání.