Autopůjčovna Brno

Jsme ta nejlevnější půjčovna aut v Brně, která navíc funguje nonstop. Ke všem automobilům v naší autopůjčovně poskytujeme havarijní a zákonnou pojistku, připojištění čelního skla, asistenční služby, dálniční známku a další výhody. V naší autopůjčovně nemáme limit kilometrů! Nejlevnější autopůjčovna v Brně Vám nabízí mnoho osobních aut, dodávek, pickupů, ale také nákladních automobilů, přívěsů a další techniky. Půjčení osobního vozu je u nás možné již od 300 Kč za den.

Jsme nejlevnější autopůjčovna v Brně a také nabízíme ty nejlepší služby. V případě poruchy nebo havárie Vám přistavíme náhradní vozidlo a zajistíme odtah. Nabízíme také široký výběr dodávek. Všechny cargo vozidla jsou vybaveny mýtnými krabičkami a opět platí, že v případě poruchy nebo havárie nabízíme možnost přeložení nákladu.

Naše společnost se také zabývá nákladní vnitrostátní a mezinárodní přepravou a zasilatelstvím. Prodejem náhradních dílů od vozů Mercedes – Benz. Nakládáním s odpady. Pneuservisem a výkupem a prodejem vozidel. Mezi naše spokojené zákazníky patří například světové společnosti jako je TNT, GLS, PPL a DHL.

Naším cílem je spokojený zákazník, který se k nám bude rád vracet a doporučí nás dále. Nabízíme proto pouze profesionální jednání a nejvyšší kvalitu a rychlost, s jakou Vám poskytneme naše služby. Neváhejte kontaktovat nejlevnější půjčovnu aut v Brně na nonstop telefonu 608 776 900 a domluvte si reservaci Vámi vybraného vozu. Vámi zvolené vozidlo jsme schopni přistavit na smluvené místo v Brně do jedné hodiny!

Sídlíme v Brně – Modřicích v areálu motokár. Konečné tramvaje číslo 2.