Jak na výběr funkčního osvětlení

Osvětlení je základním vybavením každého interiéru, ne vždy však v dané místnosti vyhovuje to, které se vám líbí na pohled. Abyste měli v pokoji dostatek světla, potřebujete mít dobře dimenzované svítidlo. Pokud si s tím sami nevíte rady, nechte si poradit od odborníků. Světelné studio Aulix je tu pro vás, jejich odborníci vám poradí, jaká svítidla vybrat a spočítají vám, jaký potřebujete světelný výkon do dané místnosti. Když už víte, kolik světla potřebujete, stačí si vybrat konkrétní svítidlo, které vám jej poskytne. Patříte-li k těm, kteří si svítidlo nevyberou na internetu, navštivte světelné studio Aulix v Dolních Břežanech a vyberte si z více než 400 různých modelů svítidel.

Co se týká osvětlení předsíně a chodby, jsou vám k dispozici sádrová svítidla do stěn, která místnost krásně prosvětlí a přitom jsou velmi nenápadná, takže se hodí kamkoli. Do kuchyně budete pravděpodobně potřebovat centrální lustr a potom také doplňkové osvětlení přímo nad kuchyňskou linku, abyste ve dne i v noci dobře viděli na práci. Jídelna rozhodně vyžaduje lustr nad stolem, je přece příjemné vidět na své spolustolovníky a rovněž na to, co vlastně konzumujete.

Dostáváme se pomalu k nejdůležitější místnosti celého domu a tím je obývací pokoj, kde většinou rodina tráví nejvíce času. Praktické je použít lustr a doplnit ho stojací lampou nebo náladovým osvětlením za televizí či světly ve vitrínách, které dokážou vytvořit výjimečnou atmosféru. Do pokojů se samozřejmě nejvíce hodí lustry a můžete přidat lampičky na stoly nebo na noční stolky. Důležité je při výběru typu svítidla mít na paměti styl konkrétní místnosti, aby osvětlení nevybočovalo a hodilo se k ostatnímu vybavení. Navštivte i vy Aulix.cz a vyberte si z klasických nebo luxusních svítidel, která jsou vám k dispozici.