Funkční svítidla a osvětlení do každé místnosti

Je několik věcí, bez kterých se v interiéru neobejdete, svítidla mezi ně rozhodně patří. Osvětlení je nedílnou součástí každé místnosti, každý den si někde potřebujete rozsvítit, ať už je léto nebo zima, jsou místnosti, které nemají okna, jako jsou koupelny nebo toalety. Zde potom musíte svítit celodenně. V dalších pokojích se potom svítí převážně brzy ráno nebo večer, když se vrátíte z práce a chcete si uvařit večeři, přečíst knihu nebo prostě jen trefit do postele. Velmi záleží na výběru toho správného svítidla, není totiž světlo jako světlo.

Každé svítidlo se skládá ze světelného zdroje a samotného těla osvětlení. Výběr světelného zdroje je důležitý, je třeba zvolit takový, který bude mít dostatečný výkon pro danou místnost a který bude mít příjemnou barevnou teplotu. Do koupelny nebo na chodbu se hodí studené bílé žárovky, protože zde potřebujete opravdu dobře vidět, do ostatních místností se doporučují spíš teplé bílé žárovky, které vydávají světlo zbarvené víc do žluta, které je lidskému oku přirozenější a tedy i příjemnější. Jakmile máte jasno, jaké žárovky si budete domů pořizovat, můžete přikročit k výběru samotných svítidel.

Osvětlení je vždy praktické vidět, proto pro vás firma Aulix.cz připravila světelné studio s více než 400 druhy různých svítidel, které si zde můžete prohlédnout. Firma Aulix se již řadu let pohybuje na trhu se svítidly, má proto velký přehled o dostupných výrobcích, návrhářích a moderních trendech. Část sortimentu tvoří klasická jednoduchá svítidla zpracovaná elegantně a s vkusem tak, aby se hodila do každého i staršího interiéru. Tato svítidla jsou maximálně funkční a také cenově dostupná. Druhou část nabídky tvoří luxusní dekorativní svítidla navržená předními bytovými architekty. Tato svítidla tvoří estetickou dominantu interiéru. Tak neváhejte a přijďte si vybrat i vy.