Betonovéploty.net – dekorativní oplocení

Beton je materiál, který zná opravdu každý, používá se na každé stavbě, žádný dům se bez něj neobejde. Má totiž skvělé vlastnosti, nicméně jeho vzhled poněkud pokulhává. Proto jsou mnozí k betonovému plotu poněkud skeptičtí. Když se řekne betonové ploty, představí si spousta lidí ten beton, který vám přiveze mix a vylije ho do základů. Betonové ploty však nejsou žádné beztvaré ani nevzhledné hroudy betonu. To je všeobecný omyl, betonový plot je sice tvořen betonem, nicméně jeho forma je velmi elegantní a esteticky na úrovni.

Betonové ploty se díky betonu mohou těšit z dlouhé životnosti, která je zapříčiněná velkou odolností vůči vlhkosti, klimatickým změnám i mechanickému působení. Betonové ploty jsou maximálně stabilní, pružné, jejich konstrukce je vyztužena navíc ještě ocelovými armaturami. Proto se na betonový plot můžete kdykoli spolehnout. Betonové ploty jsou okrasné, dopřejí vašemu domu stylový doplněk, díky své variabilitě si můžete vybrat vždy takový plot, který váš dům ozvláštní a doplní. Betonovéploty.net nabízí betonové ploty v mnoha různých dekorech, barvách i tvarech. Co se týká dekorů, nejvíce frčí štípaný kámen těsně následovaný cihličkami, z barev je nejoblíbenější písková, šedá a také terakotová.

Aby byl plot co nejvíce podle vašich představ, může mít různý tvar. Pokud se rozhodnete, budete mít betonový plot rovný, zaoblený, s ozdobnou mřížkou nebo doplněný dřevěnými latěmi zvolené barvy. Poslední designovou novinkou je oboustranný betonový plot, který je oproti starším modelům dekorovaný z obou stran. Jak vidíte, betonové ploty jsou velmi variabilní a lze je přizpůsobit vašim konkrétním požadavkům. Obraťte se i vy na Betonovéploty.net a nechte si navrhnout betonový plot kolem vašeho domu na míru.