Stylové tapety pro dospívající

Potřebují vaše děti přeorganizovat pokoj z ráje hraček pro nejmenší na poněkud dospělejší pokoj pro školáky? V tom případě je třeba začít od podlahy nebo spíš od stěn. Jistě chápete, že pro vašeho školáka už nejsou vhodné motivy z večerníčků a je třeba je nahradit něčím dospělejším. Vhodnější jsou superhrdinové nebo obrazy reálných automobilů, letadel apod. Jak toho dosáhnout, je poměrně jednoduché. Stačí si vybrat vhodné tapety a pokoj dětem vytapetovat. Vyberte pro vašeho školáka tapetu s dinosaury, motocykly nebo třeba v army stylu s celoplošným potiskem. Další možností jsou fototapety nebo 3D tapety, jde o tapety, které se skládají jen z několika částí a tvoří na zdi spíš obraz. Vyberte vašemu potomkovi oblíbené zvíře, automobil nebo třeba vesmírnou misi.

I v případě tapet máte několik možností, z jakých vybírat. Jsou tu papírové, jejichž životnost není příliš dobrá a hlavní nevýhodou je způsob lepení, na druhé straně můžete vybírat z velkého množství vzorů a jsou poměrně levné, takže se nezhroutíte, když ji vaši potomci při hrách poničí. Chcete zvolit trvalejší variantu, vyberte si vliesovou tapetu. Dětské vliesové tapety se vyrábí rovněž v mnoha dekorech, jejich velkou výhodou je vyšší odolnost a tedy i delší životnost a především snadná a rychlá aplikace. Stačí natřít zeď lepidlem, nechat zavadnout a přilepit tapetu. Manipulace se suchým pásem tapety je mnohem snazší. Děti vám s tapetováním mohou pomoct nebo je můžete překvapit. Pošlete je na pár dní k babičce na prázdniny, vy si odpočinete a ještě stačíte pokoj předělat k nepoznání. Jakmile budete mít tapety hotové, je na řadě výměna nábytku.

Na doladění můžete použít také dětské samolepící dekorace, kterými pokoj oživíte. Navštivte internetový obchod Tapeta-dekorace.cz a nakupte si vše, co budete potřebovat k proměně dětského pokoje.