Bes pro krásné vlasy

Sháníte profesionální vlasovou kosmetiku? Ať už pro potřeby kadeřnických salonů nebo na domácí použití se vyplatí Bes. A proč?

O Bes

Značka Bes je profesionální italskou vlasovou kosmetikou, která je úspěšná takřka po celém světě. Je určena pro profesionální kadeřníky a kadeřnice, ale z mnoha produktů se mohou těšit i domácí uživatelé. Bes si zakládá na třech věcech, které jsou obsaženy i v názvu. B jako beauty znamená krása. Bes soustřeďuje veškeré své úsilí na to, aby jeho produkty dokázaly vlasy udržet krásné či jim krásu navrátit. E jako expertce, tedy zkušenosti, které mají za dlouhá léta působení. Využívají jak své poznatky, tak poznatky kadeřníků, které jsou mnohdy důležitější. Díky nim může Bes vytvářet a inovovat své přípravky přesně podle momentálních požadavků. Poslední písmeno S znamená science, tedy věda. Bes samozřejmě využívá poznatky z vědecké oblasti, díky kterým může vyvíjet přípravky pro vlasy vhodnější a šetrnější. Bes nabízí produkty pro barvení, melírování, ondulaci a rovnání, péči i styling. Zahrnuje tedy celé spektrum prostředků pro úpravu vlasů a péči o ně.

Barvení a melírování s Bes

Bes Hi-Fi to jsou oxidační krémové barvy. Nabízí vše co od profesionální barvy čekáte. Perfektní krytí šedin, lesk a stabilní barvu. Mají také regenerační funkci, díky níž nepoškozují vlasy a jsou šetrné i k pokožce. Celkem je k dostání 120 barevných odstínů a pokud vám to přijde málo, je možné použít Bes Intensive pro doladění a větší intenzitu odstínu. Melírování s Bes je též jednoduché. Odbarvovací přípravky jsou šetrné a pro použití se dá vybírat z tří různých možností – prášku, krému nebo oleje.

Péče o vlasy s Bes

V péči o vlasy nabízí Bes ošetřující řadu a exkluzivní řadu. Colour Lock patří pod tu ošetřující. Výrobky se starají o barvené vlasy barvami Bes. Colour Lock jak už název napovídá pomáhá udržet stálost barvy. Hergen naopak patří do exkluzivní řady. Hergen to jsou přípravky pro ošetření různých druhů vlasů. Obsahují potřebné látky a vitamíny, které obohacují vlasy. Jedná se o přípravky proti lupům, na mastné vlasy, pro dermo ošetření, proti padání vlasů a přípravky každodenního použití.

Chci vlasovou kosmetiku Bes

Nabídněte svým zákaznicím a zákazníkům profesionální péči, styling a barvy Bes. Vybírejte v klidu a v pohodě doma na www.nehty-vlasy.cz. Profesionální vlasová kosmetika a potřeby.