Originální osvětlení pro celý dům

Bez svítidel se v interiéru prostě neobejdete, jsou důležitou součástí každého interiéru. Je třeba se orientovat při výběru podle toho, co se od dané místnosti očekává. V kuchyni je třeba zcela jiný druh osvětlení než třeba v obývacím pokoji nebo pracovně. Do každé místnosti je třeba trochu jiné osvětlení, proto je na trhu k dostání tolik různých druhů svítidel. Moderní svítidla mohou zaujímat nejrůznější tvary, nejčastěji se v interiérech využívají centrální lustry, které dodávají dostatečné množství světla do každé místnosti.

Lustry se vyrábí v nepřeberném množství provedení, tvarů, barev a také z rozmanitých materiálů. Záleží potom na vašem vkusu, zda upřednostňujete raději moderní design, dáte přednost venkovskému stylu nebo se spolehnete na klasiku. Zejména ve větších interiérech je třeba využít i další možnosti osvětlení, protože centrální lustr nedodá celé místnosti tak dokonalé světlo, abyste si při něm mohli třeba číst. Využijte proto třeba stolní nebo stojací lampu, můžete rovněž využít nástěnná svítidla. Nakupovat můžete samozřejmě on-line, ovšem svítidla na obrázku a ve skutečnosti vypadají poněkud jinak, proto většina lidí dává přednost nákupu svítidel v kamenných prodejnách.

Firma Aulix proto nabízí možnost navštívit profesionální světelné studio Aulix v Dolních Břežanech, kde si každý návštěvník může prohlédnout více než 400 druhů svítidel a v klidu se rozhodnout, které se mu do interiéru bude nejlépe hodit. Své služby zde nabízí odborný personál, který vám s výběrem rád pomůže. Ve světelném studiu si můžete nechat vypracovat originální návrh osvětlení podle individuálních potřeb, proporcí a stylu. Můžete dát přednost klasickým svítidlům, které však někomu mohou připadat poněkud nudná. Aulix proto nabízí i luxusní moderní svítidla a osvětlení od předních bytových designerů. Výběr záleží pouze na vás.