Založení firmy (s.r.o.) – rychle a bez problémů

Podnikání určitě nepatří mezi nejsnadnější pracovní příležitosti na současném trhu, lze v rámci něho však vydělat spoustu peněz, pakliže je nastoleno dobré know-how. Nejvíce problémů a obtíží vás jistě potká v prvopočátku této činnosti, kdy pro mnohé jedince a živnostníky, kteří touží založit s.r.o., přichází na přetřes spousta zákonů, legislativy a splnění nejrůznějších povinností. Založení firmy tak nemusí být zrovna přívětivým krokem do velkého businessu, navíc, pokud v této oblasti nedisponujete odpovídajícími a kvalifikovanými znalostmi. Pro tyto podnikatele, je tu profesionální společnost, jejíž bohaté portfolio služeb nabízí kromě virtuální kanceláře, také založení s.r.o. nebo prodej ready-made firem. Společnost Profi-kancelář s.r.o., která tento úkon provede pod záštitou svých zkušených odborníků, během velice krátké doby a za skvělých finančních podmínek.

Ready-made společnosti ušetří čas i námahu

Prodej firem je v posledních letech velmi oblíbenou formou. Člověk, který se věnuje založení s.r.o., může využít prodej ready-made společností. Jedná se o společnosti, které byly založeny čistě za účelem prodeje, nemají žádnou historii a tudíž ani žádné nesplněné závazky.

Zároveň je u nich splacen potřebný základní kapitál. Prodej firem nabízejí v tuzemsku i zahraničí mnohé společnosti. V rámci svých služeb garantují, že v ceně za prodej společnosti budou splněné veškeré náležitosti, které jsou s jejich vznikem a fungováním spojené, a to včetně zápisu do obchodního rejstříku a splacení základního kapitálu.

Jediné, co tak nový majitel musí udělat, je provést změnu v rejstříku. Ceny za prodej s.r.o. jsou poměrně nízké a vzhledem k tomu, že jejich nový majitel nebude muset složitě běhat po úřadech a veškeré náležitosti již bude mít vyřízené, se rozhodně vyplatí.

Kromě námahy ušetří i čas. Založení společnosti vlastní cestou může trvat i několik týdnů či dokonce měsíců, takto ale může mít člověk vlastní firmu již během pár hodin, úspora času je tudíž velmi podstatným jevem pro ready-made společnosti.

Co je v ceně založení společnosti

Společnosti, které nabízejí založení firmy, v rámci poplatku zajišťují veškeré potřebné úkony. V ceně je tak zahrnut například poplatek za zápis společnosti do obchodního rejstříku, konzultace, vypracování veškeré dokumentace k založení společnosti, návrh na Živnostenský úřad a mnohé další úkony.