Založení nové firmy (s.r.o.)

Společnost s ručením omezeným je do značné míry nezbytností, pakliže chcete své podnikání brát skutečně vážně, máte zájem o zahraniční trh nebo toužíte v zákaznících vzbudit důvěru silného obchodního partnera. Založení s.r.o. však není tak snadnou záležitostí, jak se na první pohled zdá. Někdo si může říci, že nastuduje několik základních informací a vše si oběhá bez problému sám. Jenže, legislativa se stále aktualizuje, úřady jsou ve svých procesech čím dál detailnější a patřičné know-how je zkrátka na místě.

Možná i proto byste měli založení sro přenechat někomu, kdo se v tomto segmentu dlouhodobě pohybuje a může vám zajistit následující věci.

  • Úspora drahocenného času
  • Podmínka rychlého vyřízení

Založení s.r.o. profesionálním subjektem

Mnoho čtenářů jistě správně tuší, že je vhodné tuto činnost svěřit odborníkům, kteří jsou k dané problematice dostatečně způsobilí. Lidé, jež dokáží založení firmy zrealizovat během několika dnů a bez vašeho přičinění, díky čemuž šetříte především svůj drahocenný čas.

K nové společnosti lze přijít hned dvěma možnými způsoby.

Nová firma na klíč

Tou ekonomicky nejdostupnější variantou je bezpochyby založení zbrusu nové společnosti, včetně jejího jména, živností, struktury a řady dalších věcí. To vše je realizováno v časovém období zhruba dva týdny. Během nichž jsou prováděny přípravy dokumentů, registrace, notářské zápisy a podobné procesy.

A výsledek založení sro? Nová společnost s čistou historií, kterou můžete začít využívat ku prospěchu svému.

Alternativa nové firmy

Druhou možnost představuje ready-made společnost, tedy odkup již existující a doposud nevyužívané firmy, jež má navíc splacen i základní kapitál. Cenově náročnější řešení, díky němuž však můžete působit jako právní subjekt v podstatě okamžitě.