Potřebujete anténu nebo satelit do své domácnosti?

Antény či satelity jsou pro většinu lidí dnes již téměř samozřejmostí. Využívají se nejen pro sledování televize, ale i pro surfování na internetu. Pokud tedy plánujete výstavbu rodinného domku, neměli byste na tento aspekt zapomenout. Také je možné, že jste dříve satelit nevyužívali a teď ho chcete vyzkoušet, nebo že vaše současná anténa potřebuje rekonstrukci.

Profesionální montáž antén a satelitů

Odbornou montáž antén, satelitů a další obdobné techniky zajišťuje firma Roman Pergler – slaboproudé instalace, která je již od roku 1997 specialistou oboru. Jejích služeb se tedy nemusíte zdráhat využít. Zaměřuje se především na poskytování komplexní služeb v oblasti instalací slaboproudých technologií a zabezpečovacích systémů a veškerý servis nabízí rodinným domům, celým bytovým domů i různým komerčním prostorám – hotelům, penzionům, restauracím, obchodním centrům, firemním nebo také různým administrativním budovám.

Firma se dále zaměřuje na montáž televizních antén či satelitů. Zajistí vám také rozvody strukturované kabeláže pro telefonní a počítačové sítě. Využívá pouze profesionální systémy, u kterých nehrozí riziko selhání a je tak zárukou, že u vás doma bude opravdu kvalitní strukturovaná kabeláž. Praha sice nabízí více firem, které můžete využít. Zde váš máte záruku individuálního posouzení projektu, vypracování cenové nabídky a měření signálu s vyhotovením měřících protokolů.

Servis zajistí správnou funkčnost antény

Kromě samotné montáže si zde můžete zajistit také nezbytný servis, který využijete tehdy, když objevíte na zařízení nějakou poruchu a budete se chtít vyhnout dlouhému a jinak nezbytnému čekání. Ačkoliv firmu Roman Pergler naleznete v Praze, tak jejích služeb lze využít i v dalších koutech České republiky a také v zahraničí. Na webových stránkách naleznete mnoho referencí od spokojených klientů.