Stavebnicová komínová vložka

Přemýšleli jste už také, že začnete vytápět vaši domácnost tuhými palivy? To není žádný problém, do každého interiéru dnes lze zabudovat krb či krbová kamna. Tím však zřízení nového typu vytápění nekončí. Nezapomeňte také na to, že spalováním tuhých paliv vznikají nežádoucí spaliny, které je třeba odvést do komína. Klasický keramický komín není na spaliny z tuhých paliv většinou stavěný. Kondenzací spalin vznikají agresivní kyselé látky, které keramický komín mohou poškodit. Myslete proto na ochranu vašeho keramického komínu a vybavte jej nerezovou komínovou vložkou.

Komíny z nerezu se vyznačují odolností, lehkostí a pevností. Jsou tvořeny nerezovou ocelí, která úspěšně odolává působení vysokých teplot, vlhkosti, mechanických vlivů i chemických látek, splňuje tedy všechny požadavky k tomu, aby se tento materiál mohl využívat pro výrobu komínů. Výběr je na trhu široký, chcete-li se spolehnout na skutečnou kvalitu, pořiďte si nerezový komín na Komíny-nerez.cz, komíny jsou zde k dostání hned v několika průměrech, aby si každý mohl vybrat takový, který se mu bude hodit.

Nerezové komíny nevyžadují žádnou údržbu. Jsou velmi oblíbené díky rychlé a jednoduché montáži a také designu. Máte strach, že nerezový plech je příliš tenký? Nerezové komíny jsou konstruovány tak, že je tvoří dvě vrstvy nerezového plechu, mezi které je umístěna tepelná izolace, která odvádí veškeré teplo. O povrch nerezového komínu se tak nemůžete spálit.

Jako komínové vložky se používají jednoplášťové komíny z nerezu, které najdete na Komíny-nerez.cz. Vedle prodeje nerezového komínu vám jej přijdou také namontovat kdekoli po České republice. Životnost těchto komínů je minimálně 30 let a záruku dostanete na všechny komíny pětiletou. Neváhejte a pořiďte si i vy kvalitní nerezový komín.