Zlato na splátky

ZLATO.cz - zlaté cihly
ZLATO.cz – zlaté cihly

V současné době není problém pořídit si prakticky cokoliv, co chcete. A když zrovna nemáte peníze, většina velkých obchodů a e-shopů vychází zákazníkům vstříc a nabízí splátkový prodej. Na splátky si můžete pořídit elektroniku, značkové oblečení, hodinky, automobil, dovolenou, nový dům či byt, nábytek, vybavení domácnosti, šperky a dokonce i zlato. Splátky a úvěry jsou stále populárnější a pokud si myslíte, že je to vynález moderní doby, tak to není zcela pravda. Historie splátkového prodeje sahá už do starověku a naši předci si na splátky pořizovali nejčastěji obilí, dobytek a drahé kovy. Splátkový prodej dostal jasná pravidla v antickém Řecku a za zmínku určitě stojí, že pokud měl někdo se splácením problémy, stal se automaticky otrokem toho, komu obnos nebo zboží dlužil. Novodobá pravidla úvěrů byla stanovena už v roce 1609, kdy byla v Amsterodamu založena první novodobá banka a s ní i bankovní pravidla, jaká prakticky známe dnes.

Drahé kovy – nejčastěji zlato – si tedy lidé na splátky pořizují už od starověku, což je několik tisíc let. A zlato na splátky si bez problémů můžete dnes pořídit i vy. Tento produkt se nazývá „Zlaté spoření“. Zkrátka nejprve si vyberete, jaké investiční zlato chcete, zda malý slitek nebo dokonce větší zlatou cihličku, následně si sami určíte, kolik chcete měsíčně splácet. Zlaté spoření má řady výhod, protože si sami určujete částky, které navíc lze kdykoliv navýšit, ale také snížit, pozastavit nebo celé spoření ukončit. To vše bez zbytečných poplatků nebo penále a také smlouvu můžete jednoduše převést na své blízké nebo takto na splátky pořídit zlato svým dětem nebo vnoučatům.

Celkově investování do zlata přináší řady východ, protože zlato si stále uchovává svoji hodnotu a chrání vaše peníze před inflací a nákup investičního zlata je osvobozeno od DPH. Navíc zlato je uznáváno po celém světě a řada odborníků zlato považuje jako výhodné a hlavně bezpečné uložení peněz a úspor.

A zlato na splátky si klidně můžete objednat na internetu. Podívejte se na e-shop se zlatem, smlouvu lze vyplnit online nebo jen vyplňte formulář a zašlete svou nezávaznou poptávku či dotaz. Už jste si někdy něco pořídili na splátky? Dnes to není vůbec žádný problém. U menších nákupů již nikdo neprověřuje výši vašich příjmů, zda jste nebo nejste zaměstnaní, schvalování netrvá několik týdnů. Stačí pouze osobní údaje, doklad totožnosti, smlouva je během chvilky vyplněna a už se můžete těšit na nové zboží nebo produkt. Pokud je půjčka poněkud vyšší, třeba na rekonstrukci bytu, už je třeba znát váš příjem, ale i sjednání takovéto půjčky je stále dostupnější, stejně jako hypotéky. Zkrátka v dnešní době lze na splátky i slušně žít.