Recenze informačních systémů

V rámci Asociace za lepší ICT řešení pro vás sestavíme poradní tým zkušených profesionálů – odborníky z podobných organizací, se zkušenostmi s odpovídajícími systémy a osvědčenými koncepty použití. Konzultace ohledně informačních podnikových systémů vám zajistí profesionálové s bohatými znalostmi praxe. Díky nezávislému pohledu, zkušeností profesionálů a systematické analýze můžete s námi najít skutečně lepší řešení pro váš podnik.

Příklady lepších řešení v ČR

Pokud hledáte zkušenosti, recenze nebo jen inspiraci jsou vám rovněž k dispozici přehledy lepších řešení na českém trhu, vhodných oblastí jejich nasazení a zkušenosti uživatelů. Zaměřujeme se především na systémy pro plánovaní podnikových zdrojů (ERP – Enterprise Resource Planning), řízení vztahů se zákazníky (CRM – Customer Relationship Management), správu dokumentů a obsahu (DMS – Document Management System, ECM – Enterprise Content Management) a využití informací (BI – Business intelligence). Vzhledem k dynamickému vývoji aplikací a inovacím procesů jsou nyní k dispozici výborně provázané a vzájemně se doplňující systémy s vyšší mírou automatizace.

Příklady známých a používaných podnikových systémů v ČR jsou například ABRA G3, Altus Vario, BYZNYS ERP, DUEL Ježek software, Dynamics, Dynamics NAV, ESO9, HELIOS Orange, HELIOS Green, Infor, K2, KARAT, Oracle ERP, Money S5, Orsoft, POHODA, PREMIER, QI, SAP, Vema.

Více bližších informací, zkušenosti a recenze systému K2 a najdete na webu Asociace.