Levné ubytování v Náchodě s nadstandardní nabídkou služeb

Plánujete rodinnou dovolenou v Náchodě? Chystáte se sem na pracovní cestu a nevíte, kde se ubytovat za dobrou cenu? Využijte ubytování v penzionu Podzámčí, který nabízí dva nadstandardně vybavené pokoje za velmi příznivou cenu. Jedná se navíc o výbornou lokalitu, ze které to máte jen kousek na zámek a také do centra města.

Vyberte si ze dvou apartmánů

Penzion Podzámčí je malý a útulný penzion v blízkosti náchodského zámku. Nabídne vám ubytování ve hned dvou čtyřlůžkových pokojích. První z nich je vybavený terasou a z druhého se vám naskytne překrásný výhled na město. Jedná se o velmi výhodné ubytování. Náchod totiž nabízí spoustu volnočasových možností a je tak častým cílem turistů z celé České republiky. Za návštěvu stojí náchodský zámek, centrum města a samozřejmě to odtud máte jen kousek do přírody nebo do sousedního Polska.

Oba pokoje v penzionu jsou vybavené vlastní televizí s DVD přehrávačem, jídelním stolem a židlemi. Na chodbě je pak umístěna sdílená a plně vybavená kuchyň. Jistě také oceníte možnost využití garáže, kam si můžete uschovat své kolo či motorku. Venku se nachází posezení s grilem a parkování je ihned před domem, takže i své auto budete mít na dohled.

Můžete si pronajmout pouze jeden pokoj, případně pokud se do Náchoda chystáte ve více lidech, je vám k dispozici celý penzion. Oba pokoje si také můžete zarezervovat pro dlouhodobý či pravidelný pobyt. Včas si ale vyřiďte svou rezervaci, abyste měli jistotu volné kapacity.

Ubytujte se v Náchodě za dobrou cenu

Penzion Podzámčí nabízí opravdu levné ubytování v Náchodě. Za jednu noc zde zaplatíte již od 180 Kč. Pro stálé klienty jsou připravené výhodné ceny dohodou. Pokud se zde chcete ubytovat poprvé, navštivte webové stránky penzionu, na kterých naleznete kompletní ceník. Pro hosty je zde připraven také kontakt a další potřebné informace o ubytování a pro vytvoření rezervace.