Advokátní kancelář Sokol & Brož & Novák se opět zařadila mezi nejatraktivnější zaměstnavatele

V osmém ročníku prestižní studie TOP Zaměstnavatelé se Advokátní kancelář Sokol & Brož & Novák umístila na druhém místě v kategorii advokátních kanceláří, čímž potvrdila, že dlouhodobě patří mezi nejatraktivnější zaměstnavatele v tomto oboru v České republice. Druhou příčku v dané kategorii obhájila již potřetí za sebou. Hlasování se zúčastnilo 11 577 studentů českých vysokých škol, kteří ve 12 kategoriích vybrali 60 nejlepších a nejžádanějších zaměstnavatelů pro rok 2019.

„Opakovaného úspěchu v soutěži TOP Zaměstnavatelé si velmi vážíme. Uvědomujeme si, jak je důležité dávat šanci čerstvým absolventům právnických fakult, a právě proto advokátní koncipienti a mladí advokáti tvoří nedílnou a neocenitelnou součást naší kanceláře. Vytváříme takové pracovní podmínky, aby při spolupráci se zkušenějšími kolegy mohli získávat potřebné znalosti a dovednosti k výkonu advokacie. Současně jim umožňujeme pracovat v atraktivním prostředí zajímavých kauz. Myslím, že je to právě jedním z hlavních faktorů pozitivního hodnocení a zájmu ze strany studentů,“ okomentoval výsledky studie vedoucí společník kanceláře JUDr. Jiří Novák.

Studie TOP Zaměstnavatelé je projektem neziskové organizace Asociace studentů a absolventů, jejímž cílem je umožnit svým členům profesní a osobní rozvoj. Realizace a průzkum pracovního trhu v rámci studie TOP Zaměstnavatelé 2019 probíhaly od 2. října do 13. prosince 2018. Samotný projekt vznikl pod záštitou odborného garanta agentury GfK, Ministerstva práce a sociálních věcí, Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy a Ministerstva průmyslu a obchodu.

Advokátní kancelář Brož & Sokol & Novák byla založena v roce 1992. V současnosti působí v kanceláři více než 30 advokátů a advokátních koncipientů. Svoje služby poskytuje v širokém spektru práva jak právnickým, tak fyzickým osobám. Základními oblastmi působení však jsou řešení jak civilních, tak i trestních sporů.