Podnikejte ihned s nově založenou firmou

Leží vám v hlavě dobrý nápad, ale bojíte se pustit do samotného podnikání, protože si uvědomujete, kolik je s ním spojených starostí? Zejména v začátcích vás skutečně čeká víc zařizování než samotného byznysu, nicméně lze to vyřešit i jinak. Běhání po úřadech a formality můžete nechat na jiných. Základním krokem na začátku podnikání je založení s.r.o., případně jiné formy společnosti. Už tohle lze nechat na povolanějších.

Nové s.r.o. nebo již fungující firma?

Máte-li spoustu volného času, můžete se pustit do studování zákonů. Přesto hrozí nemalé riziko, že napoprvé nesplníte všechny požadavky ze strany státních orgánů a založení firmy se kvůli tomu zdrží. Proto se vyplatí přenechat veškeré úkony na profesionálech ze společnosti Profi-kancelář s.r.o. Dostanete na výběr ze dvou variant:

  1. založení nové firmy na klíč,
  2. koupě ready-made firmy.

Proces založení nové firmy trvá cca 10 dní a skládá se z notářského zápisu, zřízení živnostenského oprávnění, složení základního kapitálu, zápisu firmy do obchodního rejstříku a přihlášení na finančním úřadu (a případně k platbě DPH).

Oprostěte se od papírování při založení s.r.o.

Vyhněte se přípravě potřebných dokumentů, vyřizování živnostenského oprávnění, registraci na finančním úřadu a na obchodním rejstříku. Tyto činnosti půjdou zkrátka mimo vás a vy se budete věnovat svým pracovním povinnostem. Jediná vstupní konzultace vás bude dělit od vlastní společnosti s ručením omezeným, jíž za váš dokončí Profi-kancelář s.r.o. Dejte zelenou svižné a spolehlivé realizaci, odborným službám a bezkonkurenčním cenám na trhu. Využijte garanci vysoké kvality a stability dlouhodobě prověřené firmy. S výsledkem založení nové s.r.o. budete více, než spokojeni.