Směnárna bez poplatku je vyhledávaným místem

Pokud se chystáte v metropoli měnit peníze, dobře si rozmyslete, kam zavítáte. Zvlášť exponované pražské směnárny v centru města se netěší příliš dobré pověsti. Nekalé praktiky některých jejich majitelů jsou přímo pověstné a nejednou se proto ocitly v hledáčku inspektorů. Není ovšem nutné lámat hůl nad všemi, najdou se i poctiví obchodníci, kteří nabízejí dobré kurzy a za své služby si neúčtují ani korunu.

Směnárna Praha 1 potěší kurzem

Dovolená nebo byznys, občas každý služby směnárny potřebuje. Pokud se nejedná o pravidelnou směnu většího obnosu peněz, pak stačí jednorázová návštěva. V opačném případě je výhodné ošetřit si příznivější kurz smlouvou. Pokud tedy potřebujete hotovostní peníze v cizí měně, nastupuje směnárna. Praha1, jako vůbec nejnavštěvovanější část Prahy nabízí hned několik míst, kde můžete peníze vyměnit. Výběr konkrétní směnárny by měl stát především na výši kurzu, zjistěte si ovšem také to, zda si za své služby neúčtuje něco navíc.

Směnárna bez poplatku Praha

Poplatky za směnu vyšly z módy již dávno, většina seriózních směnáren je zákazníkům neúčtuje. I když je to už téměř pravidlo, občas se někde najdou výjimky. Jsou to právě ty, které lze vesměs označit za „spekulativní“ a je lepší se jim obloukem vyhnout. Směnárna bez poplatku Praha by měla proto být základním parametrem pro výběr místa k výměně peněz. Všechny případné poplatky má mít směnárna jasně a srozumitelně vypsané ve své nabídce.

Nejlepší kurz eura v Praze – rozhodující parametr

Euro je nejvíc obchodovanou měnou na světě a jinak tomu není ani v pražských směnárnách. Obrovská fluktuace zahraničních turistů, ale i našinců putujících do cizích zemí otočí v této měně každoročně miliony. Rozdíly v kurzovním lístku jsou ovšem markantní, proto se vyplatí hledat směnárnu, která má nejlepší kurz eura v Praze. Srovnání cen věnujte čas v každém případě

Případnou reklamaci vždy řešte s dokladem o směně.