Geomma – geodézie pro okres Uherské Hradiště

Geodetická kancelář Geomma s.r.o. poskytuje veškeré geodetické práce: geometrický plán (vyznačení budovy do katastru, rozdělení pozemku, vyznačení věcného břemene), vytyčení pozemku, zaměření pozemku pro projekt, zaměření inženýrských sítí a další.
Společnost Geomma, s.r.o.vznikla v prosinci 1997. Dnes náš tým tvoří šest zeměměřických inženýrů (čtyři s úředním oprávněním) a tři středoškolsky vzdělaní technici (geodeti).
Poskytujeme kompletní servis v oblasti katastru nemovitostí a inženýrské geodézie. Můžete se na nás obrátit pokud potřebujete jakékoli geodetické práce související s výstavbou, majetkoprávními převody a vytyčováním hranic pozemků.
Většinu zakázek realizujeme na území Zlínského kraje (zejména Uherskobrodsko, Uherskohradišťsko, Luhačovicko, Zlínsko, Otrokovicko, Valašskokloboucko, Vizovicko, Kroměřížsko) a v přilehlých oblastech kraje Jihomoravského (Veselsko, Hodonínsko, Kyjovsko). Pro klienty, především z řad stavebních a projekčních firem, pak pracujeme po celé České republice i na Slovensku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *