Šikovní barmani, kteří to umí rozjet

Nabízíme nejlepší barmany v Česku, kteří vynikají v disciplíně „flair“. Jedná se o žonglování s láhvemi, které může být předvedeno jako samostatné vystoupení, nebo může sloužit pro pobavení návštěvníků baru při míchání koktejlů. Mezi naše nejlepší barmany patří Václav Abrahám, který vyhrál v roce 2011 v České republice 15 soutěží a stal se tak českým flairovým barmanem roku. Jeho barmanská show nenechá nikoho chladným a je bezesporu ozdobou pro každý firemní večírek. Jako půlnoční překvapení může být Václavova barmanská show doplněna ohněm a objednána jako nezapomenutelné vystoupení na ples plné emocí, elegance a adrenalinu. Výběr vystoupení pomocí systému ShowBook.cz Vám garantuje nejen férovou cenu konkurenčního prostředí burzy, ale také Vám umožňuje přesně dopočítat cenu za dopravu poptávané show do kteréhokoliv města v Česku. Video, fotografie a popis u každé show jsou samozřejmostí. Přijďte se přesvědčit, že s nástrojem ShowBook.cz pro Vás bude organizace společenské události hračka i bez agentury, a že není nutné platit vysoké zprostředkovatelské poplatky.

                   Nezapomenutelné vystoupení na ples!

Pořádáte ples nebo jinou společenskou akci a chtěli byste ji ozdobit vystoupením, které by z ní udělalo nezapomenutelnou událost? Nejširší nabídku najdete na volné burze uměleckých vystoupení ShowBook.cz, kde se prezentují kapely, zpěváci, tanečníci, akrobati, barmani a jejich barmanská vystoupení, ale nechybí tam ani striptéři, moderátoři, imitátoři, atd.. Najdete zde tedy bez problémů typy na půlnoční překvapení, předtančení a mnoho dalších originálních vystoupení na ples, nebo jakoukoliv jinou společenskou událost. Systém chytrého vyhledání a filtrace ShowBook Vám pomůže najít vhodný mix vystoupení právě pro vaši akci. Na ShowBooku je možné si objednat jak začínající umělce za pár set korun, tak i celebrity za desetitisíce. Je pouze na Vás, jaký máte rozpočet a koho si vyberete, cena vždy odpovídá kvalitě a umělci jako na burze soutěží, aby nabídli nejlepší poměr „cena/výkon“. Systém zpětného hodnocení objednaných show zákazníky zaručuje zpětnou vazbu. Přijďte se přesvědčit, že s nástrojem ShowBook.cz pro Vás bude organizace společenské události hračka i bez agentury, a že není nutné platit vysoké zprostředkovatelské poplatky.

                   Kapela na míru vaší akci

Sehnat dobrou kapelu na míru vaší akce nebylo nikdy jednodušší. Nabízíme kapely a orchestry různých žánrů ze všech koutů České republiky a to přehledně, vždy s videem a s konečnou cenou za vystoupení včetně dopravy do jakéhokoliv města. Poté co v systému ShowBook.cz zadáte město konání Vaší akce, Vám budou automaticky všechny ceny vystoupení přepočítány včetně dopravy na místo určení. Dále již uvidíte cenovou mapu kapel vztaženou přímo k Vašemu městu a nic Vám nebrání objednat si právě tu kapelu, která Vám nejlépe vyhovuje a to bez agentury a vysoké provize. Kapely nám poskytují své aktuální ceníky, které na webu prezentujeme. U nás najdete nejen kapely na svatbu, na ples a na oslavu, ale také revivalové skupiny a velké kapely se kterými se nemusíte bát jít ani do velkých akcí, či koncertů. Přijďte se přesvědčit, že s nástrojem ShowBook.cz pro Vás bude organizace společenské události hračka i bez agentury, a že není nutné platit vysoké zprostředkovatelské poplatky.