Ceramica Magica +39

                Ceramica Magica ve svých unikátních disponuje kromě široké barevnosti velkou škálou dekorů, které působí velmi zajímavě netradičně. Od roku 1983 je italská společnost Ceramica Magica jedním z hlavních výrobců keramických obkladů a dlažeb  pro vnitřní i venkovní architekturu.  Sídlo společnosti Ceramica Magica je v Itálii, ve městě Scandiano. Od počátku svého vzniku se společnost Ceramica Magica vyvíjela na italském trhu a díky neustálým inovacím do moderní technologie, moderního designu keramických obkladů a dlažeb dosáhla velmi vysokého postavení na mezinárodním trhu. Ve velké míře své keramické produkty vyváží na severoamerický trh, kde je jedním z největších vývozců.

                Mezi nejžádanější keramické obklady a dlažby  patří imitace kamene, a tak i výrobce Ceramica Magica nabízí v sérii  +39 keramickou dlažbu a obklady v této imitaci. V sérii Ceramica Magica +39 najdeme pět přírodních odstínů kamene s jemnými barevnými nuancemi. K dispozici jsou formáty 62×62 cm, 61×61 cm, 31×62 cm, 30,5×61, 15×61 cm a 47×47 cm. Nabídka série keramické dlažby a obkladů Ceramica Magica +39 je doplněna jednobarevnou mozaikou ve velikosti 5,7×5,7 cm, nebo složenou z pásků ve velikosti 2,5×31 cm. Netradičně vypadají dekory, které jsou poskládány jakoby z různě dlouhých pásků kamene. Keramická dlažba a obklady Ceramica Magica +39 jsou vhodné nejen do koupelen, ale do bytového i komerčního interiéru. Imitace kamene v sérii Ceramica Magica +39 působí vřelým a čistým dojmem. Dodá podlahám i stěnám nadčasový a elegantní styl. Design, styl a krásu tohoto výrobce můžete vidět i na online fotogalerii koupelen.

Výrobce keramické dlažby a obkladů Ceramica Magica je dynamická a inovativní společnost, která nabízí na světovém trhu unikátní série výrobků, které kombinují tradiční design a kreativitu. Keramické obklady a dlažba Ceramica Magica jsou známé také špičkovou kvalitou, chemickou i fyzikální odolností.