Ergon Basic

Italský výrobce keramické neglazované dlažby a obkladů Ergon byl založen v roce 1991. Patří tak v podstatě mezi mladé keramické společnosti, ale i za tak krátkou dobu se stal Ergon velmi žádanou značkou. Dokonce se dá říct, že svým ohlasem předčil i mnohé staré a tradiční keramické výrobce. Špičkový design a vysoká technologická kvalita jsou synonyma pro výrobce keramické dlažby a obkladů   Ergon. Obklady a dlažby  Ergon se vyznačují fyzikální a chemickou odolností, snadnou čistitelností. Ani v průběhu let se používáním a čištěním nemění jejich struktura povrchů a udržuje si stále barevnost a lesk.

Série keramické dlažby a obkladů Ergon Basic svým netradičním a moderním designem vybočuje z řady ostatních sérií. Najdeme zde obklady a dlažbu v lesklém i matném provedení ve velikostech 6×60 cm, 30×60 cm a 15×60 cm.  Vyrábí se v základních odstínech bílé, šedé a černé. Základní barvy jsou obohaceny o pět výrazných barev, které přímo vybízejí k různým kreativním kombinacím. V nabídce Ergon Basic také najdeme dlažbu v neutrálních základních barvách, která je zdobena výraznými tvary sytých barev. Vznikají tak kreativní, barevné kombinace, které interiérům dodají unikátní zajímavost a netradiční styl. Vybrat si můžeme vzory vlnek, kruhů nebo mozaiky. Série keramické dlažby a obkladů Ergon Basic je vhodná do celého interiéru, který dokáže rozzářit a dodat mu na atraktivitě. Osloví především milovníky netradičního a výrazného designu. Více vizualizací této série můžete vidět na online fotogalerii koupelen.

Základem firemní filozofie se stala kvalita a bezchybný zákaznický servis. Výrobce Ergon je také jedním z mála držitelů certifikátu ISO 9001. Přísně kontroluje nejen samotný průběh výroby, ale také návrhy designu, prodejní a poprodejní služby.