Jóga cvičení

Jóga cvičení

Cvičení Jógy určitě není třeba představovat. Jedná se o cviky, které Vám pomohou k odbourání stresu a k uvolnění. Jóga v překladu znamená spojení duše a mysli. Pokud se chystáte začít se cvičením jóga, určitě Vám přijde vhod pár základních informací co cvičení jógy obnáší a jak se na první lekci připravit.

Pokud Vás jóga zaujala určitě si můžete přijít zacvičit k nám do Sport Zone v Lysé. Pokud jste z okolních měst, hledejte Jóga Nymburk, Jóga Sadská, Jóga Milovice.

První co Vás bude nejspíš zajímat je, co s sebou. Na jógu nepotřebujete žádné vybavení. Stačí volné a pohodlné oblečení (tepláky, triko) v kterém se Vám bude dobře hýbat a nebude Vás omezovat v pohybu. Vzhledem k tomu, že se cvičí naboso, nebudete potřebovat ani žádnou obuv. Samotné cvičení probíhá na podložkách. Podložky jsou v tělocvičně k dispozici, ale vůbec nebude vadit pokud budete mít svou vlastní.

Na cvičení jste již připraveni a teď už Vám nebrání nic začít cvičit. Na výběr máte z různých typů jógy. Každý typ se hodí pro různé lidi. Záleží jak jste aktivní a co od samotné jógy očekáváte. Hatha jóga – Všechny jógové asany vycházejí z Hathy. Takže toto je základní typ jogy, klidnější tempo a naslouchání vlastnímu tělu a dechu jsou základními prvky této jógy. Dynamic jóga – Hatha jóga zrychleně, už zde se zapotíte. Vinyasa Flow jóga – Pokud chcete od jógy fyzicky náročné cvičení, najdete ho v této hodině.