Letenky online

Dříve aby jste mohli zakoupit nejlevnější letenky, museli jste navštívit stránky různých leteckých společností, porovnávat ceny a teprve poté zvolit si nejlevnější variantu. Na naších stránkách nalezněte aktuální akční letenky od všech leteckých společností během pár vteřin. Naším úkolem je zajistit Vám nejlevnější letenky na trhu.
Na naších stránkách nalezněte letenky od leteckých společností jako ČSA, Aeroflot, Air France, Lufthansa a jiných. Nejlevnější letenky jsou většinou v případě zakoupení i zpáteční letenky. Dost často jsou levnější až o padesát procent. Nejlevnější letenky, které jste vyhledali na naších stránkách si můžete rezervovat, lze si objednat v online vyhledávači, přes email info@superlet.cz, skype superlet.cz nebo u operátora na telefonu 777 003 006. Po zaplacení obdržíte svoje nejlevnější letenky elektronicky nebo kurýrem.
Akční letenky jsou většinou omezeny datem výletu a jinými faktory, které mají vliv na konečnou cenu. Kromě toho letecké společnosti nabízejí letenky levněji v předprodeji.
Akční letenky jsou většinou nepravidelní záležitostí. Abyste věděli kdy se akční letenky vyskytnou v prodeji, neváhejte nás kontaktovat. Zůstaňte ve spojení s námi a zaručujeme Vám, že vždy budete létat levněji než ostatní.