Pobyty na slevových portálech

V posledních měsících nabrali slevové portály na popularitě a to doslova raketově. Lidé si oblíbili hromadné nakupování se slevou klidně až přes 90%. V dnešní době působí v české republice více než 200 slevových portálů a jejich nabídka je orpavdu rozmanitá, najdete zde mnoho různých slev například na zboží, jídlo a pití, pobyty nebo třeba zábavu a mnoho dalšího.

Nejvíce na popularitě ovšem stouply slevové pobyty ať už do Čech nebo do zahraničí. Lidé si oblíbili ubytování, ale také kompletní cestovní balíčky zahrnující ubytování, stravování a další služby. Hotely lákají zákazníky na další služby, které nabízejí k pobytu, jako je napříkald využívání sauny, fitness nebo hotelového bazénu.

V letních měsících Češi nejčastěji využívájí slevové pobyty v Itálii. Dále jsou také oblíbené pobyty na českých horách, zejména potom Krkonoše a Šumava nebo také Jeseníky a Jizerské hory. Pokud tedy nemáte ještě naplánovanou dovolenou, určitě se poohlédněte na slevových portálech, protože určitě najdete zajímavé nabídky.