Angličtina online pro začátečníky – certifikovaný systém výuky

Angličtina online pro začátečníky – certifikovaný systém výuky.

Doba, kdy začátečník samouk byl odkázán jen na nudné knížky je již naštěstí minulostí. Nyní jsou k dispozici interaktivní aplikace na internetu, které mohou nabídnout daleko více než jen nudné testy a cvičení. Kurz angličtina pro začátečníky je jedním z nejpropracovanějších systému výuky pro samouky.

Není začátečník, jako začátečník. Spousta lidí již několikrát začínala s výukou angličtiny, ale moc nepokročila. Naše angličtina pro začátečníky vychází z reálných potřeb českých lidí. Způsob výuky Vás dokáže efektivně motivovat. Lišta pokroku neustále ukazuje pokrok každého studenta. V našich kurzech máte dokonce garanci pokroku. Pokud se budete věnovat studiu 30 minut denně, Váš pokrok Vám garantujeme! Během 1 roku si zvýšíte Vaší pokročilost a kvalifikaci v souladu s EU rámcem pro jazyky na úrovni studia 1letého standardního jazykového kurzu pro dospělé!

Studovat můžete na svém počítači, IPODU, notebooku, mobilu či smartphonu na jakémkoliv operačním systému. Stáhněte si nejdůležitější MP3 poslechy, PDF výklady, PPS výklady, MP3 slovíčka, mezinárodní zkoušky nanečisto a další materiály. Stále se nemůžete rozhodnout? Naše angličtina pro začátečníky je k vyzkoušení zdarma. Stačí na našich stránkách zadat Váš mail a první lekci obdržíte zdarma.