Jiná dovolená s obytným autem

Jiná dovolená s obytným autem

Už Vás nebaví dovolená strávená v blízkosti jednoho hotelu, jedné pláže, v jednom městě? Pak okuste kouzlo cestování v obytném autě. Tento nevšední způsob cestování Vám přinese spoustu nových zážitků, spoustu nového také uvidíte a rovněž si vyzkoušíte, jaké je to být stále na cestě. Dovolená v obytném autě je zkrátka protipól k nudné, monotónní dovolené. Máte-li těchto stále se opakujících dovolených dost, naplánujte si cestu, pronajměte si obytný vůz a vydejte se vstříc novým dobrodružstvím, na která nikdy nezapomenete.

Pokud Vás zaujala dovolená v obytném autě a jste z Jižní Moravy, navštivte půjčovnu obytných aut Brno. Zde si můžete vypůjčit vůz, který Vás proveze po dosud nepoznaných koutech naší země i po zahraničí. Cena pronájmu aut se neodvíjí od ujetých kilometrů, ale započítává se Vám pouze každý den výpůjčky. Je tedy na Vás kolik kilometrů bude chtít denně urazit. S obytným autem tedy máte úplnou volnost a nejste vázáni na jedno místo jako v případě dovolené v hotelu.

Po návštěvě půjčovny obytných aut Brno je na řadě cesta. Cesta plná nový míst i zážitků. Zkrátka cesta, kterou si bude s největší pravděpodobností chtít co nejdříve zopakovat. To Vám jistě potvrdí každý, kdo si v půjčovně obytných vozů takový vůz půjčil a na podobnou cestu se vydal.

Ani cena za cestu není nijak závratná. Ceny v půjčovnách obytných aut se pohybují kolem 2000 Kč za den. K ní si ještě musíte připočíst cenu za benzín a za parkování v autokempech. Výsledná cena se bude velmi blížit ceně, kterou byste zaplatili za dovolenou strávenou v hotelu. Podstatným rozdílem je ovšem to, že na cestě v obytném voze toho uvidíte klidně pětkrát tolik. A to je asi jeden z hlavních důvodů, proč se tolik lidí na podobnou cestu vydává. Připočteme-li k tomu ještě dobrodružství spojená s takovou cestou, vítězí dovolená v obytném voze na plné čáře. Propadněte kouzlu dovolených na cestě i Vy.