RC auta

RC auta

Nuda ve škole, nuda v práci. Zatočte s ní! Nezapomenutelné odreagování a neuvěřitelnou zábavu vám přinášejí RC modely. Nechápete? Jak vás mohou zabavit nějaké RC auto nebo RC vrtulník. Tak čtěte dále.

RC auta

Zapomeňte vše, co jste si o autíčcích na ovládání, které znáte spíše z hračkáren, mysleli. A teď si představte jízdu rychlostí 100km/h. V normálním autě, no uznáváme, že to pro většinu z nás není žádný zážitek. A teď si představte jízdu na lyžích či na kole v rychlosti 100km/h. Rychlost, jakou jezdí opravdoví profesionálové těchto sportů. Rychlost, při které vám řve vítr v uších, zorné pole se vám zužuje a vy vidíte jen před sebe a do krve se vám pumpuje adrenalin. A teď si představte, že se proti vám blíží vaše RC auto touto rychlostí. Ne. Opravdu nevtipkujeme. Moderní RC auta jsou opravdu schopna těchto rychlostí dosáhnout. Čekáte cenu v řádech desetitisíců. Omyl. Už RC modely aut v ceně okolo 5000Kč dosahují rychlosti až 80km/h. A to jsou pořád na trhu modely, které se rychlostí blíží k 200km/h – čímž v maximální rychlosti pokoří značnou část osobních automobilů a zrychlení mají jako supersporty. Pokud k tomu všemu máte rádi vůni spáleného paliva a řev motorů, jsou tu pro vás spalovací modely. Výměna a čištění filtrů, měření teploty motoru, laděné výfuky – to vše znáte už z vašeho osobního auta. Pojďte je vyzkoušet v RC provedení a užívejte si dlouhé hodiny zábavy.

Ta pravá RC auta pro vás má internetový obchod Modelfun.cz . Ochotný personál čeká na Vaše dotazy, modely čekají na skladech na vaši objednávku, servis je připraven vám pomoci v řešení vašich potíží. Takže pamatujte – Modelfun.cz – RC modely pro každého.