Rako Absolut

Série keramických dlažeb a obkladů Rako představují luxusní a moderní série, které j inspirované přírodou, aktuálními trendy a je z nich cítit smysl a cit pro krásu. Najedeme zde vysokou kvalitu, styl, nadčasovost, luxus, moderní design a funkčnost. V současné době se společnost Rako se prezentuje ucelenými sety keramických obkladů a dlažeb, včetně bohatého sortimentu dekoračních a funkčních doplňků. Nabízí řešení pro koupelny, kuchyně a podlahy bytových interiérů, balkony, schodiště, terasy a fasády v exteriéru. Koupelnový program nabízí velkorysou variabilitu designů a řešení jednotlivých koupelen. Kuchyňský a podlahový program představuje keramické dlažby pro interiér v tradičním designu, ale také nabízí série reagující na současné moderní trendy a využitím inovativních technologií.

Série Rako aAbsolut vychází vstříc současným trendům a nabízí velký formát keramického obkladu 30×60 cm, s jednoduchými dekory. Nabídka je rozšířena o barevné listelly, které jsou zdobeny jemnými proužky. Květinový dekor Rako Absolut s kresbou lilie je absolutním oživením každé koupelny. Dvě barevné verze dekorací dokonale korespondují s dlažbou série Frostica. Keramická dlažba Frostica nemusí být použita jen pro podlahu. Zajímavým efektem může být právě položení dlaždic Frostica na stěnu v kombinaci s bílým obkladem a dekorem Absolut, čímž je optická hra povrchů a barev dotažena k dokonalosti.

Výrobce Rako se reprezentuje ucelenými sety obkladů a dlažeb včetně bohatého sortimentu dekoračních doplňků pro koupelny, kuchyně a podlahy bytových interiérů. Z hlediska životního stylu je orientována na koncové uživatele s vysokými nároky na design i užitnou hodnotu nabízených materiálů. Výroba keramiky RAKO byla zahájena v roce 1883 v Rakovníku. Výrobní sortiment se postupně rozšiřoval od žáruvzdorných cihel a režných dlaždic až po glazované různě zdobené dlaždice, pórovinové obkládačky, mozaiku, kachlová kamna, speciální reliéfní obklady budov a fasád.