E-cigarety

 

Kouření už dávno není módní záležitostí a se všemi zákazy v restauracích a na veřejných prostranstvích nemá kuřák pomalu kde si zapálit. Tato situace má pro kuřáky řešení. V poslední době se rozmáhá trend elektronické cigarety.

 

Co to vůbec elektronická cigareta je? Je to v podstatě náhražka za klasickou cigaretu, jen je zdravější, neobtěžuje okolí, můžete kouřit téměř kdekoli a hlavně je to mnohem levnější jak klasické cigarety. Z čeho se taková elektronická cigareta skládá? Je to v podstatě plastová trubička ve velikosti cigarety a skládá se ze tří částí, e-baterie, atomizéru a nikotinové e-náplně.

 

Při potáhnutí baterie aktivuje atomizér a vy už jen natahujete páru s uvolněným nikotinem, Nevdechujete tak žádný dehet a jiné škodlivé látky. Náplň pro elektronickou cigaretu vydrží zhruba jako jedna krabička cigaret,

 

Elektronická cigareta nemusí ale pomáhat vždy jen kuřákům, ale především odnaučeným kuřákům. Ti si mohou snadno svou dávku nikotinu postupně snižovat až do úplného odnaučení kouření. Milovníci cestování určitě využijí svou elektronickou cigaretu při cestách, aniž by museli stát stranou a brát ohledy na ostatní kolem.