Privatizací k pasivnímu příjmu.

Nabídlo Vám město odkup nemovitosti? Váháte, jestli do něčeho takového investovat? Odkup nemovitosti čili privatizace, Vám nabízí příležitost k vytvoření slušného pasivního příjmu. Pokud to je ve Vašich možnostech, nabídku využijte. Investice se Vám brzy vrátí.

Privatizace nemovitostí, stejně jako pronájem či prodej nemovitostí, samozřejmě přináší i opačnou stranu mince, než jen zisky. Zařídit něco takového totiž není vůbec snadné i pro zkušené odborníky z oboru realit. Reality jsou obecně prostor, ve kterém se jen málokdo spolehlivě orientuje. Je potřeba zařídit velké množství administrativních povinností. Právníci, banky, úřady, katastr nemovitostí. Běžnému smrtelníkovi něco takového zabere i týdny. Především proto, že k tomu ještě zvládá každodenní pracovní vytížení. Rizikem tohoto scénáře je hlavně pravděpodobnost chyby. Každá formální nesrovnalost totiž může celý proces zbytečně prodloužit. K tomu všemu si přičtěte ještě celý průběh znovu, kvůli zařizování pronájmu. Zvládnout tohle všechno bez chyby je pro laika téměř nemožné. Nejdůležitější rada tudíž zní: Obraťte se na profesionály. Využijte služeb společností, které všechny úkony vyřídí za Vás.

Jednou z takových je například Edox Reality, která stojí po boku majitelů nemovitostí. V Edox Reality dostanete svého osobního makléře, který za Vás zařídí veškeré papírování a jednání v bance, na katastru nemovitostí i na úřadech. Při následném pronájmu se stejný postup opakuje s tím rozdílem, že Vám zároveň navrhne i vhodnou cenu a obchodní strategii. Během několika dní najde zájemce a prověří jeho platební schopnost, aby Vám nehrozilo nebezpečí. Vám tak odpadnou de facto veškeré starosti a budete mít jistotu, že Vaše nemovitost bude pronajata výhodně. Bez problémů tak získáte zajímavý pasivní příjem, což bude Vašemu rodinnému rozpočtu určitě slušet.

Jestli Vám tedy byla nabídnuta možnost privatizace nemovitosti, neváhejte.