Jak vybrat školní batoh?

Dilema, které řeší každý rodič před nástupem svého dítka do školy. Doby, kdy bylo na výběr ze dvou modelů dostupných na trhu, jsou dávno pryč. Dnes si školní batoh pro svého prvňáčka můžeme vybrat z obrovské nabídky různých výrobců, kteří se předhánějí jak v kvalitě, tak v designu.

Skutečnost tak obrovského výběru s sebou však samozřejmě nese zodpovědnost rodičů za to, zda pro své dítě vyberou to nejlepší.

Při výběru musíme skloubit ne jen to, co od školní brašny očekáváme my, ale také to jak si ji představuje náš malý školák. Batohy, které se dnes vyrábějí, nám určitě dovolují jít cestou kompromisu.

Školní batohy pro prvňáčky, do kterých můžeme zařadit, všechny batohy pro žáky prvního stupně jsou dnes překvapivě praktické, odlehčené a ztvárněné podle poslední módy. Pokud chceme být s batohem spokojení z každého úhlu pohledu, musíme se však připravit na investici. Ne vždy jde vysoká cena ruku v ruce s kvalitou, je tedy dobré prozkoumat, co nám trh nabízí. Určitě se, jak v internetových obchodech, tak v kamenných prodejnách setkáte s odborníky, kteří vám poradí a předvedou to nejlepší ze své nabídky.

Není na škodu se nejprve porozhlédnout, vybrat to co by vyhovovalo vám a poté dát na výběr i svému školákovi. Pokud půjde první den do školy s batohem, na který bude pyšný, určitě mu tím usnadníte, již tak těžký životní skok.

Po výběru školního batohu nás čeká jeho vybavení. Určitě zvažte, co by prvňáček mohl potřebovat a co zatím může zůstat doma v šuplíku. Na škodu nebudou výtvarné potřeby, pouzdro, které se dá koupit již vybavené a můžeme v něm najít pastelky, psací pera, pravítka, tužky, ořezávátko, gumu a mnoho dalších věcí, které se i prvňáčkovi mohou hodit. Vybavení by mělo být přiměřené, abychom zbytečně nepřetěžovali záda dítěte.

Pokud nemáte čas na zdlouhavé prohledávání různých webů, určitě navštivte www.vsedoskoly.cz, kde najdete kvalitní produkty a vše co vaše dítě potřebuje do školy na jednom místě.