Moderní designové vany

Moderní vybavení do každé koupelnyUž vás nebaví staré umakartové jádro vašeho bytu? Přestavujete koupelnu a chcete ji moderně zařídit? Nebo se vám už prostě okoukaly staré skřínky v koupelně a chcete nové vybavení? Sháníte-li koupelnový nábytek, navštivte internetový obchod www.hopa-koupelny.cz. Česká společnost HOPA CZ, s.r.o. je specialistou na vybavení koupelen s ohromným sortimentem zboží, který čítá více než 500 produktů.

Veškeré výrobky jsou vybírány velmi pečlivě tak, aby vyhovovaly i těm nejnáročnějším klientům. Tyto produkty spojují základní vlastnosti – kvalita použitých materiálů a jedinečný design. Důkazem toho, že výrobky od HOPA CZ jsou opravdu prvotřídní, je záruka. Řada výrobků se v rozsáhlé síti 200 prodejen v České republice prodává s nejdelší záruční dobou na českém trhu. To už něco znamená. Dlouhá záruční doba především ukazuje na výjimečnou kvalitu nabízených produktů.

Velmi důležitý je také propracovaný design. Koupelnový nábytek, vodovodní baterie i vany či sprchové kouty jsou navrženy podle poslední módy tak, aby vedle stoprocentní funkčnosti lahodily vašemu oku. Na www.hopa-koupelny.cz vám nic nebrání pořídit si koupelnu přesně podle vašich představ.

Líbí se vám asymetrické vany? Chcete vyzkoušet také hydromasážní systém? HOPA CZ je vám k službám. Nabídka modelů van je široká, můžete vybírat vany obdélníkové, asymetrické, rohové či kulaté. Dopřejte si také příjemný zážitek z působení barevného světla a pořiďte si vanu s chromo panelem. Dáváte přednost sprše? V sortimentu HOPA CZ najdete široký výběr sprchových koutů špičkové kvality a krásného italského designu, které jsou odolné proti nárazům i oděru. Také na sprchové kouty se vztahuje záruční doba neuvěřitelných 5 let.

Koupelnové doplňky od HOPA CZ si vás získají svým elegantním designem, stylem a originalitou, která však neomezuje dokonalou funkčnost. Vsaďte na kvalitu a vybavte vaši koupelnu na Hopa.cz.