Moderní koupelna

Moderní koupelnový nábytekVodovodní baterie tvoří velmi důležitou součást našich domovů. Najdeme je v každé koupelně i kuchyni. První, čím nás vodovodní baterie zaujme, je design. Protože pomáhají dotvářet celkový dojem z koupelny či kuchyně, chceme pochopitelně vodovodní baterie, které se nám budou líbit a budou ladit s vybavením místnosti. Neměli bychom však soudit pouze podle vzhledu. Je třeba brát zřetel také na funkční stránku věci. Kde sehnat kvalitní vodovodní baterie s příjemným moderním designem? Vyzkoušejte osvědčeného českého prodejce vodovodních baterií, koupelnového nábytku a ostatního vybavení koupelen HOPA CZ, s.r.o.

HOPA vám nabízí široký výběr designových a hlavně funkčních vodovodních baterií. Vyberte si model, který na vás nejvíce zapůsobí. Jak správně vybírat? Velmi důležitými kritérii výběru jsou vedle designu trvanlivost povrchu, těsnost, úspora spotřeby vody, ovládání a také životnost. Nejprve je třeba si ujasnit, kam a jakým způsobem chcete vodovodní baterie umístit. Jiné baterie jsou vhodné do umyvadla, dřezu, vany či sprchy. Opravdu kvalitní vodovodní baterie poznáte podle těla a kartuše baterie. Kartuše musí být schopna odolávat tlaku vody a usazování vodního kamene bez toho, aby kapala či drhla ovládací páka. Je třeba, aby tělo baterie bylo vyrobeno z kvalitního materiálu, nejlépe mosazi či jejích slitin, protože je odolná proti změnám teplot i vlhkosti. Takové vodovodní baterie naleznete v sortimentu HOPA CZ.

HOPA CZ vám na celý sortiment baterií poskytne záruku 5 let, což samo o sobě vypovídá o jejich vysoké kvalitě. Můžete se spolehnout také na atraktivní italský design propracovaný do nejmenších detailů, který odpovídá všem moderním požadavkům. Vyberte si i vy z osmi designových řad vodovodních baterií na www.hopa-koupelny.cz.