Potřebujete ihned prodat nemovitost? Využijte výkup.

Vlastníte nemovitost a potřebujete ji urychleně prodat? Získat peníze na splacení dluhů, nebo naopak na nákup domu či bytu? Nejrychlejší přijatelnou možností je výkup nemovitostí.
Důvodů, proč zvolit právě výkup nemovitostí může být celá řada. Exekuce, možnost výhodné investice, dražba, nebo už zmíněný nákup nemovitosti. V každém případě si musíte být jistí, že na běžný prodej není čas. Obyčejný prodej nemovitostí na vlastní pěst může zabrat týdny i měsíce. Jestli tedy skutečně nepřichází v úvahu, pusťte se do výkupu.
Ten je sice rychlý, ale také má svá úskalí. Výkup nemovitosti je brán jako poslední a velmi urgentní možnost. Vlastník nemovitosti je často donucen rapidně snížit cenu a prodělá tak velké množství peněz. Může se tudíž stát, že výsledný zisk nedosáhne potřebné částky na splacení dluhu, investici, nebo nákup bytu či domu.
Podstatné je, že takový scénář nemusí být pravidlem. Můžete se mu vyhnout, ale musíte si zvolit správnou společnost, u které výkup uskutečníte. Měla by Vám určit cenu podle skutečné hodnoty Vaší nemovitosti na trhu a následně se postarat o všechny formality. Jednoduše a rychle. Jestli nevíte, kde takovou společnost hledat, podívejte se na Edoxreality.cz.
Edox Reality funguje na úplně stejném principu, který je popsán výše. Vám přidělený osobní makléř určí cenu nemovitosti, vše Vám vysvětlí a následně se postará o všechny smlouvy a právní úkony. Stejně tak za vás převezme komunikaci s úřady, bankou, popřípadě i s exekutorem. Peníze budete mít do 24 hodin a budete-li potřebovat, dostanete okamžitou zálohu až jeden milion korun. Celý výkup nemovitosti tedy proběhne velmi rychle a korektně.

Ať tedy volíte výkup nemovitostí kvůli dluhům, nebo kvůli získání prostředků na nákup domu, bytu, nebo jiné nemovitosti, musíte vědět, na koho se obrátit. Jedině pak poznáte výkup nemovitostí jen z té světlé stránky.