Servis Oken

Servis Oken Brno 

 

 SERVIS a  OPRAVY OKEN A DVEŘÍ – SEŘÍZENÍ OKEN v Brně a okolí

Pro koncové zákazníky zajištujeme servis, seřízení a opravy oken a dveří – nejen naší výroby. Další opravy, které pro Vás zajistíme, uvádíme zde: „Co dále Zajistíme?“

Dále zajišťujeme pravidelné servisní prohlídky pro bytová družstva, panelové a bytové domy, společenství vlastníků, správy nemovitostí, firmy a další subjekty. Obvyklé každoroční prohlídky Vám zajistí perfektní fungování vašich oken a dveří, maximální těsnost a úsporu energií. Komplexní správu vašich oken a dveří jednoduše přenechte naším technikům, kteří se o pravidelný servis oken a dveří postarají.

SERVIS, OPRAVA OKEN A DVEŘÍ – SEŘÍZENÍ OKEN v Brně a okolí

Poskytujeme službu „POZÁRUČNÍ SERVIS“ plastových, dřevěných a hliníkových oken a dveří. 

Firma, která Vám dodala plastová či dřevěná eurookna a dveře již neexistuje, nekomunikuje nebo je pro ně servis či oprava vašich oken a dveří problém? Pro nás to problém není! Kontaktujte naše servisní oddělení dříve než se Vám okna a dveře poškodí!

Pozáruční servis a seřízení oken a dveří obsahuje servisní prohlídku, seřizování a promazávání kování oken a dveří. Servisní techniky oken a dveří Oknostudio volejte také jako preventivní krok, pro bezproblémový chod a delší životnost, přestože se Vám zdá, že je vše v pořádku.

Provádíme pravidelný servis, opravy oken a dveří. Obvykle je nutné provádět 1x ročně, nezanedbávejte svá okna a dveře.