Praktické designové sprchové kouty

Praktické vany s hydromasážním systémem

V poslední době narůstá počet lidí, kteří se z práce vracejí unavení, frustrovaní a mnohdy nevrlí. Je třeba si po těžkém dni dopřát chvíli odpočinku, klidné pohody a relaxace. Nemáte čas navštěvovat masážní salony nebo trávit chvíle pohody v relaxačních studiích? Udělejte si chvilku pro sebe přímo u vás doma. Pořiďte si masážní vanu od HOPA CZ a budete vždy svěží a odpočatí.

Mnoho lidí sní o tom, jak by bylo skvělé, kdyby si za dveřmi vlastní koupelny mohli dopřát pohodlnou relaxační masáž, a přitom netuší, jak jednoduše se jejich sen může stát realitou. Stačí se porozhlédnout na www.hopa-koupelny.cz, kde na vás čekají hydromasážní vany využívající moderních technologií hydro a air masáže. Díky nim úplně zapomenete na starosti a problémy celého dne.

Vany s propracovaným hydromasážním systémem disponují šesti velkými vodními tryskami, z nichž čtyři jsou umístěny na boku a dvě v oblasti nohou, šesti menšími mikrotryskami v zádové části a dále čtrnácti vzduchovými tryskami, které se nachází na dně vany. Díky takto rozmístěným vodním a vzdušným tryskám zažijete příjemné uvolnění a vaše tělo i duše se zklidní a dokonale uvolní.

Proud vody, který masíruje vaše tělo, pomáhá zmírnit bolesti zad, odbourává stres a pravidelným používáním může odstranit některé zdravotní problémy. Vany od HOPA CZ s hydromasážním systémem poskytují příjemnou perličkovou lázeň, kdy vás masírují vzduchové bublinky. Dosahují tak podobného účinku jako klasická masáž. Perličková lázeň způsobuje prokrvení svalů a pokožky a podporuje látkovou výměnu.

Na www.hopa-koupelny.cz si můžete dokoupit také sadu 28 LED diod, které vytvářejí různě barevné světlo. To napomáhá zmírnit některé zdravotní obtíže jako křečové žíly, žlučníkové kameny, revma či migrénu. Neváhejte a dopřejte si i vy blahodárnou koupel.