Olejíčky pro moderní gelové nehty

Všichni jistě ví, že o nehty je třeba pečovat nejen kvůli vzhledu, důležité je také zdraví nehtů. Kvůli nízkému obsahu vitamínů ve stravě mohou přírodní nehty trpět různými neduhy, poruchami růstu nebo kosmetickými nedostatky. Objevují se tak nejčastěji bílé skvrny, nehty mohou být podélně nebo příčně zvrásněné, lámou se nebo třepí. V takovém případě je třeba doplnit živiny, které vašim nehtům schází.

Proto je tu internetový obchod MagicNails.cz, který přináší vašim nehtům úlevu a péči. Zakupte si zde nehtový olejíček určený k ošetření okolí nehtů. Olejíček se prodává v malé lahvičce s praktickým kapátkem, kterým můžete pohodlně ošetřit nehet i okolní pokožku. Tento olejíček dodává nehtům vitamíny A, E, C, B1, B5, B7, H, PP a také minerální olej. Zabraňuje oxidaci a působí pro celkové vyhlazení nerovností vašich nehtů. Potřebujete-li podpořit schopnost růstu nehtů a pomoci jim k životaschopnosti, dopřejte jim péči bio olejíčku Silcare Line, který obsahuje vedle celé řady prospěšných vitamínů také nenasycené mastné kyseliny, jako je kyselina linolová, linolenová a olejové kyseliny.

Tyto olejíčky se používají samozřejmě i v případě, že si necháváte modelovat umělé nehty. Ty se modelují na základě vašich přírodních nehtů, potřebujete tak i v tom případě podporovat jejich růst. Internetový obchod MagicNails.cz nabízí také mnoho jiných přípravků, které se používají k péči o vaše nehty. Můžete zde nakoupit také veškeré pomůcky, které budete potřebovat při modeláži umělých nehtů. Pro gelové nehty nabízí velký výběr nejrůznějších UV gelů od bezbarvých až po barevné. Modelovat můžete také akrylové nehty pomocí nejrůznějších akrylových pudrů. Na MagicNails.cz naleznete veškeré potřeby pro profesionální modeláž kvalitních nehtů. Tak neváhejte a nakupujte zde i vy vše, co budete potřebovat pro péči o vaše nehty.