UV gely pro originální gelové nehty

Připadáte si stále stejná a už vás to nudí? Jak velkou péči věnujete vašim rukám a nehtům? Vaše ruce vás reprezentují na každém kroku stejně jako vaše tvář. To si většina lidí vůbec neuvědomuje, ruce odbývá a nevěnuje jim potřebnou pozornost. Od toho je tu MagicNails.cz, internetový obchod sortimentem zahrnujícím pomůcky a přípravky pro péči o vaše ruce a především nehty.

Nehty jsou to, co vás může velmi dobře reprezentovat na veřejnosti, stačí o ně řádně pečovat. Máte-li kvalitní přírodní nehty, můžete si zde pořídit sadu na manikúru či dopřát vašim nehtům přírodní japonskou manikúru p-shine. Pokud však nemáte vlastní nehty reprezentativní natolik, abyste je mohla jednoduše nalakovat či ozdobit, využijte možnosti nechat si vymodelovat gelové nehty.

Základem modeláže jsou nehtové tipy, na které se potom nanáší vybrané UV gely. Internetový obchod MagicNails.cz nabízí široký výběr různých druhů nehtových tipů, které se liší tvarem i barvou, k dispozici jsou čiré, bílé i barevně zdobené tipy pro rychlejší modeláž bez následného zdobení. K modeláži můžete využít různé UV gely od bezbarvých až po barevné efektní gely. Velmi oblíbené jsou UV gely s glitry, metalickým leskem, neonovým či chameleon efektem. Zajímavý vzhled lze snadno vytvořit, pokud jsou gelové nehty modelované pomocí termo UV gelů.

Termo gely reagují na změnu teploty změnou barvy. Na MagicNails.cz je mnoho různých variant barevných přechodů, které termo UV gely poskytují, stačí si jen vybrat. Poslední etapou před dokončením je zdobení nehtů. Zdobení na gelové nehty je velmi jednoduché, zdobící prvky lze nanést na nehet a přikrýt poslední vrstvou UV gelu. Zdobení tak na nehtech zůstane bez poškození až do příští modeláže.

Neváhejte a nechte si gelové nehty vymodelovat i vy. Vypadají naprosto přirozeně a vaše ruce budou stále upravené, jako byste právě přišla od nehtové designerky.