Ubytování v soukromí – pohoda a klid na Třeboňsku

Rádi bychom vám představili příjemné ubytování na úpatí Třeboňské pánve – na okraji tradiční jihočeské vesničky s názvem Spolí. Spolí se nachází jen 5 km od lázeňského města Třeboň s kompletní městskou infrastrukturou. Příroda ve Spolí u rybníka Svět je velice malebná a uklidňující.

 

Ubytování je kompletně vybavené

Nabízíme ubytování Třeboň, kde nebude strádat ze žádných svých potřeb a budete se cítit jako doma. Uvnitř vybaveného rodinného apartmánu naleznete kompletně vybavenou kuchyň, obývák, ložnici a komfortní koupelnu. Rodiny s dětmi jistě velmi ocení prostornou oplocenou zahradu kolem apartmánu, kde si budou moc vaše děti nerušeně hrát a také bazén k vlastnímu užití. U apartmánu vás také potěší pergola s krbem pro přípravu uzenin.

 

Užijete si za každého počasí

Sama jihočeská Třeboňská příroda v okolí nabízí nespočet možností, kam vyrazit. Užijete si ubytování v soukromí na kolech, při pěších tůrách, sběru lesních plodů i pokud se vydáte poznávat historické památky a přírodní památky. Vše budete mít nadosah. A jestliže vám nevyjde počasí, není proč si zoufat. Lázeňské město Třeboň poskytuje spoustu lázeňských procedur jako je plavání, procedury léčivou vodou anebo masáže a saunování. Třeboňsko a okolí vám poskytne spoustu příležitostí na výlety, akce a prožití dobrodružství. Jistě oceníte klid a pohodu, které v ubytování Třeboň máte zajištěny. Vždyť načerpat síly a užít si jeden druhého je na dovolené to hlavní.