Skiservis, půjčovna a prodej zimního vybavení v Brně

Potřebujete před sezónou seřídit a oservisovat své lyže nebo snowboardy? Nabízíme vám profesionální přístup a péči o zimní vybavení. Servis lyží v Brně provádí naši zkušení servismani na strojích Wintersteiger.

Servis lyží Brno

V Brně je celá řada servisů lyží a snowboardů. Avšak pouze u nás vám zpříjemníme návštěvu srubovým interiérem a praskajícím dřevem v našem krbu. Přijďte se sami přesvědčit o našich kvalitách, které dokazují stovky spokojených klientů a ocenění rádii Kiss Hády a Freeradio za nejoblíbenější prodejnu sportovního vybavení a skiservis.

V našem servise si nechejte za příznivou cenu opravit hrany, navoskovat skluznici a seřídit vázání. Kromě jiných služeb nabízíme i montáže vázání i složitější zásahy do lyží a snowboardů

Děravá skluznice? Žádný problém

Asi také znáte ten pocit, když si omylem během jízdy uděláte opravdu pořádnou díru do skluznice. Lyže pak trpí a vy na díru podvědomě myslíte a ježdění si neužíváte naplno. V případě, že máte své vybavení opravdu rádi, pak mu zajistěte pořádnou péči.

Vaši skluznici nejen navoskujeme. Před samotným procesem voskování zakapeme všechny díry speciální hmotou. V případě skutečně velkého poškození část skluznice vyřízneme a nahradíme ji novou. Po našem servise nepoznáte, že lyže někdy byla „bouraná“.

Kromě servisu i půjčovna

Dako Sport naleznete v Brně nad Starou Osadou. Naši prodejnu a servis nemůžete minout. Kromě samotného servisu u nás zakoupíte nové i bazarové lyže a snowboardy, včetně lyžáků, helem, páteřáků a dalšího vybavení. V sortimentu naleznete i kompletní běžkařské vybavení i s vosky.

V neposlední řadě disponujeme dobře vybavenou půjčovnou lyží, snowboardů a běžek. Tu každý rok vybavujeme novými modely a dáváme vám tak možnost vyzkoušet si aktuální modely průměrných i špičkových modelů.

Zima se blíží. Na nic nečekejte a dopřejte svému vybavení pravidelný servis. Servis lyží Brno – to je Dako Sport!