Scientologie na Slovensku – Centrum Dianetiky a Scientologie Košice

Scientologie na Slovensku – Centrum Dianetiky a Scientologie Košice

Scientologie Košice, Slovenská republika
Scientologie Košice, Slovenská republika

Vítejte v Centru Dianetiky a Scientologie Košice. Již od roku 2001 poskytujeme školení zaměřená na zlepšení schopností a různých oblastí života. Oblíbené jsou komunikační kurzy, také manažerské kurzy a kurzy zaměřené na zvýšení efektivity práce. Poskytujeme také osobní poradenství, které oslovuje specifické osobní stránky člověka a zbavuje ho různých duševních bariér, které snižují jeho potenciál. Scientologie a její znalosti pomohly zlepšit pracovní či osobní život mnoha lidem.
Navštivte úvodní přednášku a naučte se základní principy, které můžete hned použít na zlepšení vašeho života. Přednášky jsou dodávány v scientologických a dianetických centrech po celém světě. Na každé jedné se můžete dozvědět životně důležité údaje pro úspěšné fungování v práci i osobním životě.

Scientologie Košice - Slovenská republika
Scientologie Košice – Slovenská republika

Co jsou Kurzy na zlepšení života?
Scientologické kurzy na zlepšení života jsou jedinečné.

kurzovní místnost

Každý kurz se provádí podle kontrolního listu. Kontrolní list je seznam materiálů, rozdělených do částí, kde je teorie a praktické kroky, které když jsou ukončeny, přivedou člověka k ukončení studia. Body, které obsahuje kontrolní list, jako knihy, magnetofonové nahrávky přednášek a jiné písemné materiály znamenají požadovanou znalost předmětu.

Každý student se pohybuje po svém kontrolním listu svou vlastní rychlostí. Toto je zárukou, že nikdo není nikdy zdržován pomalejšími studenty a nikdo není pod tlakem rychlejších studentů.

Vyškolený odborný asistent kurzu (supervizor) je vždy k dispozici pro pomoc studentovi, aby mu poradil přesné materiály, odpověděl na jeho otázky a zajistil, aby používal standardní studijní technologie pro dosažení úplných zisků ze studia.

Nové budovy Scientologických organizací po celém světě

Nové budovy Scientologické církve v New Yorku v USA, organizace Harlem

Kterou oblast vašeho života byste chtěli zlepšit?
práce, efektivita
vztahy, komunikace, sebedůvěra
finance
studium, učení se
porozumění životu

 

 

Centrum Dianetiky a Scientológie Košice
Rumanova 2, 040 01 Košice
Slovensko
Tel.: 055 / 799 43 60

 

Kde jinde působí Scientologická církev – Scientologická církev Jižní Amerika Kolumbie.

Cíl Scientologie:

Osvobodit člověka z duchovního otroctví a vytvořit novou civilizaci bez šílenství, bez zločinců a bez válek, kde schopní mohou prosperovat a poctiví lidé mohou mít svá práva a kde je člověk svobodný, aby mohl stoupat k dalším výšinám