Třídící zařízení usnadní práci chemikům i zemědělcům

Profesionální dopravníky, třídiče i kvalitní vibrační technika – to je nabídka společnosti DRAVE Technology, která je zástupcem firmy SKAKO VIBRATION A/S na českém trhu. Pokud tedy hledáte spolehlivého partnera pro zásobování či skladování, je tato firma rozhodně dobrou volbou. Vybírat zde můžete z komplexní nabídky strojů a zařízení, ke kterým získáte i nadstandardní záruční a pozáruční servis.

Vyberte si třídící zařízení na míru

Co vše obnáší výběr vhodného třídiče? Třídič je stroj, zabývající se rozdělováním materiálu podle velikosti. Vy sami si zadáte požadavky, dle nichž má být materiál tříděn.

Třídiče se prodávají jako rotační, vibrační nebo hvězdicovité. Využívají se například v odpadovém hospodářství, zemědělském průmyslu, kamenoprůmyslu, potravinářství nebo i v chemickém průmyslu. Jejich využití je opravdu široké a dokážou tak usnadnit práci téměř ve všech průmyslově zaměřených odvětvích.

Využití rotačních, vibračních i hvězdicovitých třídičů má své přednosti Především pokud sáhnete po zařízeních od společnosti DRAVE Technology, máte jistotu velmi kvalitních výsledků.

Zařízení vám zde upraví dle vašich specifických požadavků. Je vyrobeno z černé nebo nerezové oceli. Sami si zvolíte povrchovou úpravu dle svých individuálních představ a finančních možností.

Dopravníky usnadní zásobování vaší firmy

Mimo jiné jsou v DRAVE Technology specialisty také na dopravníky, které na náš trh dodávají v celé škále provedení. Vybírat můžete mezi pásovými, modulárními, válečkovými, destičkovými, řetězovými, šnekovými a vibračními dopravníky.

Pokud si nejste jisti, jaký model je pro vaše potřeby ten nejvhodnější, můžete zde ve firmě využít i odborné konzultace. Specializují se také na návrhy technologických celků, zařízení i na výrobu, montáž a dodávku. Celým procesem vás tedy provedou zkušení odborníci a zvolená technika se vždy maximálně přizpůsobí vašim specifickým požadavkům.