Se založením a.s. vám pomůže Profi-kancelář

Pokud se rozhodnete nechat si založit akciovou společnost na klíč, Profi-kancelář vám zajistí kompletní servis od počátku až do konce. Po osobní konzultaci se zkušenými konzultanty a na základě vaší plné moci připraví všechny potřebné dokumenty, notářský zápis, živnostenské oprávnění, registraci na obchodním rejstříku i registraci na finančním úřadě.

Za své kvality vám Profi-kancelář s.r.o. ručí

Chcete-li začít podnikat, kontaktujte společnost Profi-kancelář s.r.o. Získáte spoustu času, který můžete investovat do své společnosti a vyhnout se úřednickým průtahům, které za vás během několika dnů vyřeší ti, kteří jsou v tomto oboru dobří. Protože jde o profesionální společnost, která si za svou prací pevně stojí, garantuje vám, že nebude-li vaše nově založená společnost rychle zapsána do obchodního rejstříku, nebudete za její služby platit.

Sídlo nově založené akciové společnosti skvělé adrese v Praze

Šíře služeb poskytovaných společností Profi-kancelář zahrnuje i další zajímavé nabídky. Jednou z nich je sídlo firmy právě pro ty, co využijí založení akciové společnosti, nebo založení s.r.o. Díky tzv. virtuální kanceláři získáte prestižní adresu své firmy v Praze. Stálá recepce se vám tu postará o běžný kontakt s úřady a klienty a zařídí běžnou administrativu. Pokud nepotřebujete ke svému podnikání vlastní administrativní prostory, je toto skvělou možností, jak si ušetřit peníze i starosti.

Začátek podnikání je i tak složitý, proč si ho tedy ještě komplikovat zbytečným běháním po úřadech? Nechte raději vše na profesionálech, kteří v tom umějí chodit a využijte službu založení akciové společnosti na klíč.