Dámské stahovací spodní prádlo pro společenskou sezónu

Už nám to opět začíná – období plesů, bálů, divadelních představení, společenských akcích – a pro mnoho žen nastává kritické období před zrcadlem. Mají pocit, že nebudou mít ideální křivky, jako je ploché bříško, ňadra dmoucí a zadeček k nakousnutí, a naopak že všechny ty faldíky vylezou v šatech tak nešikovně, že snad bude lepší raději zůstat doma. Pomocníkem Vám může být kvalitní dámské spodní prádlo.

Každá žena je krásná a nedostatky se rozhodně nemá smysl trápit! A pokud přeci jen ten špatný pocit pořád převládá, tak na tu večerní pohodu je tady stahovací prádlo, které postavu žensky vytvaruje a stáhne.

Pojďme si ukázat, jaké jsou možnosti.

Stahovací spodnička

Stahovací spodnička souměrně vytvaruje postavu po celé délce. Od pasu dolů má všité body, které dobře drží šaty na svém místě. Prostor pro prsa je volný, jen z boku je podšitá elastická krajka, která horní díl spodničky lemuje a bez problémů přilne k podprsence. Pro hezký vzhled postavy je vhodné nepoužívat prádlo, které je stahovací i přes prsa. Je lepší dle střihu šatů raději zvolit vhodnou podprsenku, která dokáže prsa vytvarovat a pozvednout. Elastická krajka na spodničce maličko tlačí prsa k sobě a to vytváří ještě hezčí a výraznější dekolt.

Stahovací kalhotky

Klasické stahovací kalhotky jsou vhodné pro ženy, které chtějí jen stáhnout bříško a vytvarovat zadeček. Můžou být jen do pasu nebo naopak až pod prsa, všechny varianty mají silikonový proužek, který udrží kalhotky na svém místě. Na výběr máme z několika barev a provedení (hladké nebo s krajkou).

Stahovací kalhotky s nohavičkou
Stahovací kalhotky s nohavičkou jsou vhodné pro typ postavy hruška, vyhladí a stáhnou nejen celou oblast bříška až pod prsa, ale také oblast stehen a boků. Vše se pod šaty pěkně vyhladí a vytvaruje. V pase je umístěn silikonový pásek, který přilne k tělu a zabrání sjíždění
kalhotek.

Stahovací tanga

Pro postavy typu jablko, které nepotřebují tvarovat ani stahovat zadeček, ale jen oblast pasu, jsou vhodná stahovací tanga, která zformují tuto partii až pod prsa. Kdo se tedy trápí jen faldíkem kolem bříška, pro něj je tato varianta ideální volbou, protože pod šaty se na zadečku vůbec nic nerýsuje a bříško a záda jsou dokonale vytvarované. I tady, jako všude, je silikonový pásek, který perfektně přilne k tělu a kalhotky tak drží na svém místě a stahují tam kde mají.

Stahovací košilka

Košilka stáhne tělo v oblasti trupu, na bříško a boky nemá vliv. Vytvaruje přirozenou siluetu. Košilka je v oblasti ňader zdobena podšitou krajkou, které také může formovat vaše poprsí do dekoltu, zároveň má nastavitelná ramínka.

Korzetové podprsenky
Třešničkou na vaší dokonalé postavě budou prsa v dobře padnoucí podprsence. Když se dá prsům hezký tvar a dostanou se do míst, kam opravdu patří, celá postava se sama opticky vykreslí a zeštíhlí. Záleží pochopitelně na velikosti a tvaru prsou, podle toho se buď zvolí podprsenka typu double push-up, která vytváří krásný dekolt u žen s menším poprsím. Menší a středně velké poprsí skvěle podpoří podprsenka typu pushup, která prsa jen jemně pozvedne. Pro větší poprsí je vhodná pouze vyztužená podprsenka, která prsa úžasně vytvaruje a zajistí, že zůstanou na svém místě i při bujarém tanci. Večerní šaty mívají hluboké výstřihy nebo odkrytá záda, tady je vhodná varianta podprsenky s odepínatelnými ramínky. Pro případ šatů z velmi lehkého a splývavého materiálu doporučujeme podprsenky bezešvé.

Stahovací prádlo je vyrobeno z příjemného prodyšného materiálu doplněného o elastan.
Aby vám stahovací prádlo sloužilo co nejdéle je potřeba dodržet pár zásad: prát do 40 °C, používat prací prostředek na jemné prádlo, nežehlit ho, nepoužívat chemické čištění nebo nesušit v sušičce.

A nám nezbývá nic jiného, než vám popřát příjemnou zábavu!

KOMPLETNÍ NABÍDKU STAHOVACÍHO PRÁDLA NAJDETE V NAŠEM E-SHOPU VIP-PRADLO.CZ