Virtuální sídlo Praha a založení nové s.r.o. od profesionálů

O virtuální kancelářích jste nejspíše již slyšeli. Pokud zůstaneme u základní definice, získáte pouze adresu pro sídlo firmy, a to za účelem zapsání do obchodního rejstříku. Z toho plynou „pouze” dvě hlavní výhody: zvýšení prestiže jména firmy při zapsání na lukrativní adrese a pokud budete mít sídlo firmy zapsáno např. v Praze, snadno se ve velké spleti firem ztratíte pozornosti sousedů a finančního úřadu. Společnost Profi-kancelář s.r.o. tuto nabídku služeb nabízí, včetně zakládání nových s.r.o., čímž se stává ideálním obchodním partnerem pro mnoho chytrých podnikatelů.

Založení s.r.o. na klíč

Ještě nežli se rozhodnete zvolit virtuální sídlo firmy v hlavní metropoli, musíte danou společnost vlastnit. To lze provést hned dvěma odlišnými způsoby.

  • Založení s.r.o.
  • Nákup hotové ready-made firmy

První varianta založení s.r.o. trvá v řádu dvou týdnů a expresní vyřízení založení s.r.o. do pěti dnů. Ať tak či onak, nemusíte se starat o jakoukoliv administrativu, obcházení úřadů, vyplňování listin a nahlašování na příslušných institucích. Druhou možností je nákup připravené společnosti, kterou lze využívat v podstatě okamžitě. Navíc máte plně splacen celý kapitál.

Virtuální kancelář aneb nižší náklady a lukrativnější sídlo

V současnosti již mnoho podnikatelů chytře využívá fenoménu virtuálních sídel. Kouzlo virtuální kanceláře ocení zejména ti, kteří vlastní prostory nepotřebují, ale zároveň uvítají sídlo firmy na prestižní adrese v Praze. Virtuální kancelář je zkrátka adresa, kterou má firma napsanou jako sídlo firmy, ale fyzicky se na této adrese zástupci společnosti vůbec nemusí vyskytovat. Nutno podotknout, že virtuální sídlo je naprosto v souladu se zákonem. Profi-kancelář s.r.o. nabízí společně se zřízením adresy sídla firmy celou řadu dalších výhod, mezi které patří například přebírání korespondence a obsluha příchozích návštěv.

Proč platit více za klasickou kancelář?

Klasická kancelář je pro mnoho firem velice nákladná záležitost, a přitom za rohem čeká mnohem levnější a praktičtější alternativa. Podnikatelé mnohdy platí vysoký nájem, služby, elektřinu, vodu, plyn, vybavení i plat asistentky, ale většinu času tráví mimo kancelář. Virtuální sídlo firmy nabízí stejný efekt za zlomek ceny.