CNC soustruhy od profesionálů

Hledáte do své firmy kvalitní vybavení, které vám vydrží fungovat po mnoho let? Jestliže se soustředíte na obrábění či frézování, tak doporučujeme kontaktovat firmu Dahon, která nabízí bezkonkurenční služby ve svém oboru. Zabývá se prodejem nových i použitých strojů, které mohou být ideální právě do vašeho závodu.

Nové stroje s plnohodnotnou zárukou

Nové CNC stroje mají samozřejmě nespočet výhod. Nejenže si vyberete produkt, který bude přesně odpovídat vašim přáním a specifickým požadavkům, ale ještě k němu obdržíte plnou záruku. Tuto službu si však samozřejmě zaplatíte.

Firma Dahon nabízí moderní stroje tuhé konstrukce, které se montují výhradně z komponentů ladících s normami ISO a CE. Využívají řídící systémy FANUC, HEIDENHAIN nebo MITSUBISHI a veškeré náhradní díly k nim zde mají skladem. Porouchá se vám takový stroj při výrobě? Žádný problém, stačí vyměnit potřebné díly a již druhý den může opět spolehlivě fungovat.

Nové stroje se rozdělují do několika kategorií, a to na CNC soustruhy Alex, vertikální obráběcí centra Manford a vertikální obráběcí centra Lilian.

Kdy se rozhodnout pro starší řešení

Oblíbené jsou i použité CNC stroje, jelikož jsou k dostání za mnohem příznivější ceny. I ty vám mohou pomoci zrychlit vaši výrobu, obzvlášť pokud nemáte peněz nazbyt (například v začátcích podnikání). I k těmto strojům zde obdržíte veškerý servis, nezbytné školení nebo kvalitní náhradní díly. Jejich kompletní nabídku naleznete na webových stránkách firmy dahon.cz.

Nejste si jisti svým výběrem? Pak si nechte doporučit a navrhnout řešení na míru svým potřebám. Pro individuální nabídku stačí firmu přímo kontaktovat pomocí formuláře na webu. Domluvit si můžete i osobní konzultaci v zázemí společnosti, které se nachází ve Vsetíně.