Pomůžeme vám při založení firmy

Ten, kdo se někdy pokoušel o založení vlastní společnosti, jistě moc dobře ví, jak náročný je to proces. Kolik času musel věnovat obíhání nejrůznějších institucí a úřadů. Spousta obětovaných hodin při pročítání aktuální legislativy a nutnost splnit všechny zásadní požadavky. Každý den navíc pouze prodlužoval možnost podnikat se společností s ručením omezeným a zároveň vás připravoval o další zisky. Tato představa založení firmy je vskutku nedůstojná. Zapomeňte proto na řešení svépomocí a vydejte se daleko příznivějším směrem, v rámci něhož se vám dostane nové firmy nejpozději do 10 dní.

Založení firmy na klíč

Dnes se nemusíte spoléhat pouze sami na sebe. Stačí se obrátit na toho správného profesionála a založení s.r.o. bude realizováno bez vašeho přičinění. Obvykle k tomu postačí jediná schůzka v podobě konzultace, během níž je dohodnuto vše potřebné.

Asi vás bude zajímat, jak dlouho trvá založení firmy pod záštitou odborníků?

  • Standardně jsou to dva týdny
  • Expresně lze vyřídit i do pěti dnů

Jakákoliv administrativní činnost půjde za vámi zvoleným subjektem, jež se postará o notářské zápisy, připraví vše podstatné, zajistí živnostenská oprávnění a registrace na příslušných úřadech. Od těchto povinností se oprostíte a můžete se věnovat svým běžným povinnostem.

Nová firma nejpozdějí do dvou týdnů

Výsledek na sebe samozřejmě nenechá dlouho čekat. Předloženy před vás budou potřebné dokumenty, které vás opravňují k nakládání se svou vlastní a mnohdy i vysněnou společností s ručením omezeným. Nechcete-li se v tomto směru svěřovat žádným amatérům, volte pouze profesionály, jež vyřídí založení s.r.o. bez jakýchkoliv komplikací a ve slibovaném termínu.  Je to společnost Profi-kancelář s.r.o., jež je dlouholetým odborníkem na založení s.r.o. a službu virtuální sídlo firmy, s nímž jde ruku v ruce také velice osobní přístup, férové jednání a bezkonkurenční ceny.