Exkluzivní a bezkonkurenční jízda tankem

Milujete vojenskou oblast, maskáčové oděvy a především velkou vojenskou techniku? Obří stroje, které si dělají cestu nepropustným přírodním terénem a vzbuzují dojem obrněných monster? Pak se rozjeďte na moderní tankodrom, kde bude komukoliv představena a předně zajištěna jízda tankem , která je samozřejmě unikátní. V průběhu momentu se tak můžete objevit v útrobách samotného tanku, což pro Vás bude určitě dosažením osobního snu. Jízda tankem, to není pouze přehlídka na výstavišti, ale skutečný a bezkonkurenční zážitek.

Skuteční znalci těchto strojů dozajista velmi nakrátko zbystří stroj s pojmenováním VT55. Výtečné a všestranné jízdě pomůže především propracovaný tankodrom , jež je ideálně prostorný a správně nachystaný. Díky jeho lokalitě a především patřičným kosmetickým úpravám si přijdete samozřejmě na cokoliv. Prudká stoupání, pojezdy směrem dolů, ale taktéž neuvěřitelné brody a hromada bahna v okolí. Částí armádního vozového parku je i robustní transportér s pojmenováním BVP, který lze také používat. I on je tvůrcem velkých netradičních momentů, ke kterým dojde na uvedeném tankodromu.

Již od prvního okamžiku mluvíme o jízdě tankem, ale měli bychom specifikovat, že Vaší hlavní náplní bude hlavně řízení tanku . Ano, do role vojenského vojevůdce se tedy lze vžít opravdu plnými doušky a s pomocí toho tak strávit 30 minut za ovládacími panely tohoto nevídaného tanku. Ovládání tohoto monstra samozřejmě nemusíte mít pod palcem jen Vy, ale i Vaši blízcí.

Tankodrom a jízda tankem se tak mohou stát naprosto perfektním a originálním okamžikem pro kteréhokoliv odborníka a obdivovatele moderních tanků. Nadělte si nezávislé a fakticky unikátní jízdy na základě vlastní libosti. Bezpečná jízda s dozorem, který Vám řízení tohoto stroje svěří plně do Vašich dlaní. Neváhejte proto vyjet na moderní a zcela prvotřídní tankodrom.