Ascot Colors

Jak už sám název vypovídá, najdeme v sérii Ascot Colors keramickou dlažbu zastoupenou širokým barevným spektrem.  Keramická dlažba Ascot Colors se vyrábí ve velikosti 33,3×33, cm. Najdeme zde čtrnáct barev, v teplých i studených odstínech. Keramická dlažba Ascot Colors nabízí matný, hladký povrch a je vysoce odolná vůči opotřebení, chemickému a fyzikálnímu zatížení. Snadno se udržuje a čistí. Jejich odstíny můžete vidět i na eshopu prodávající dlažby a obklady . Série Ascot Colors je určena do celého interiéru, a byla vyrobena za účelem doplnit stávající kolekce firmy Ascot o další možnosti variabilních kombinací při realizacích koupelen. Série Ascot Colors ostatní série oživí a pomůže vytvořit optimistickou náladu. Série keramické dlažby Ascot Colors dodá koupelnám hravou náladu a pocit čistoty. Na online fotogalerii koupelen můžete shlédnout nespočet realizací.

Díky exkluzivním a vysoce kvalitním produktům jsou série keramické dlažby a obkladů Ascot vhodné nejen do bytového a komerčního interiéru, ale najdeme zde i série určené k realizacím exteriérů. Italský výrobce keramických dlažeb a obkladů  Ascot , který byl založen před více než 30 lety, má své sídlo, výrobní závody a výzkumné laboratoře v srdci oblasti Sassuolo. Sassuolo  je centrem italského keramického průmyslu a 80% všech keramických obkladů se vyrábí zde.

Italský výrobce Ascot neustále zdokonaluje a inovuje technologický postup výroby, a dosahuje tak vysoce kvalitních a stylových keramických dlažeb a obkladů. Společnost Ascot se specializuje na výzkum v oblasti přírodních materiálů, jílů a nerostů, a exkluzivní technologické procesy ve výrobě keramických dlaždic a obkladů. Firma Ascot se vyznačuje hravou tvořivostí, nadčasovým designem a kreativitou.